reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
mysle ze u mnie tak😃 bo tez mam takie przeczucia od 2 tygodni😀
a sprawdzałaś kalendarz chiński. Ja od początku miałam przeczucie na chłopca, z kalendarza też wychodził mi chłopiec i finalnie był chłopiec. Teraz od poaczatku bardziej czuje, że dziewczynka i z kalendarza też mi chyba wychodzi dziewczynka 🙈

a sprawdzałaś kalendarz chiński. Ja od początku miałam przeczucie na chłopca, z kalendarza też wychodził mi chłopiec i finalnie był chłopiec. Teraz od poaczatku bardziej czuje, że dziewczynka i z kalendarza też mi chyba wychodzi dziewczynka 🙈
z kalendarza chinskiego dziewczynka🙈 ale to tez taka loteria bo 50 na 50 to duzo zeby komus sie trafilo a komus nie😆 zeby nie wyszlo teraz za jestem zafiksowana na dana plec nie wrecz przeciwnie wiadomo chcialabym dziewczynke ale jak bedzie chlopczyk tak samo bede szczesliwa zreszta juz nawet mamy imie dla chlopca 🥹 no i wyprawke tez po starszym bracie 😃

z kalendarza chinskiego dziewczynka🙈 ale to tez taka loteria bo 50 na 50 to duzo zeby komus sie trafilo a komus nie😆 zeby nie wyszlo teraz za jestem zafiksowana na dana plec nie wrecz przeciwnie wiadomo chcialabym dziewczynke ale jak bedzie chlopczyk tak samo bede szczesliwa zreszta juz nawet mamy imie dla chlopca 🥹 no i wyprawke tez po starszym bracie 😃
ja ogólnie wolałabym dziewczynkę, ale lepiej dla nas byłoby mieć chłopca, bo praktycznie wyprawka byłaby z głowy 🫣😅 ale wiadomo, co będzie to będzie. Nie mamy na to wpływu, a najważniejsze, żeby było zdrowe ☺️

Ja jutro jade odebrac wynik cytologii (czekalam 3tyg) bo dostalam list ze wynik wymaga konsultacji z lekarzem i troche panikuje co to moze byc…
Z badania moczu ostatnio wyszlo mi bardzo duzo leukocytow i erytrocytow, lekarz nie zwrocil na to uwagi, a bylo napisane ze wykryto bakterie..

reklama
Myślicie że w 11+ jest sens sprawdzania poziomu progesteronu? Kilka dni temu zmniejszyłam dawkę i tak się zastanawiam nad tym czy badać. Chwilami brzuch mnie pobolewa i nie wiem czy z powodu zmniejszenia proga czy znowu coś się luzuje przesuwa itd.

Do góry