Aewea
Fanka BB :)
chat gpt też sugeruje chłopcawez wrzuc tam tez tego mojegobo ja sie na tym nie znam
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chat gpt też sugeruje chłopcawez wrzuc tam tez tego mojegobo ja sie na tym nie znam
![]()
mysle ze u mnie takchat gpt też sugeruje chłopcaciekawa jestem czy ta teoria się sprawdzi
![]()
Ja miałam przez ponad dwa tygodnie, raz więcej, raz mniej, przeważnie jasna krew. Zaniknęło mi dopiero po dodaniu drugiego Prolutexu i witaminy C 1000mg codziennie.Wiecie, że mi się ciągle utrzymuje to brązowe plamienie.. od piątku. Już cały dzień było czysty i teraz znowu dużo brązowego sluzu..
a sprawdzałaś kalendarz chiński. Ja od początku miałam przeczucie na chłopca, z kalendarza też wychodził mi chłopiec i finalnie był chłopiec. Teraz od poaczatku bardziej czuje, że dziewczynka i z kalendarza też mi chyba wychodzi dziewczynkamysle ze u mnie takbo tez mam takie przeczucia od 2 tygodni
![]()
z kalendarza chinskiego dziewczynkaa sprawdzałaś kalendarz chiński. Ja od początku miałam przeczucie na chłopca, z kalendarza też wychodził mi chłopiec i finalnie był chłopiec. Teraz od poaczatku bardziej czuje, że dziewczynka i z kalendarza też mi chyba wychodzi dziewczynka![]()
ja ogólnie wolałabym dziewczynkę, ale lepiej dla nas byłoby mieć chłopca, bo praktycznie wyprawka byłaby z głowyz kalendarza chinskiego dziewczynkaale to tez taka loteria bo 50 na 50 to duzo zeby komus sie trafilo a komus nie
zeby nie wyszlo teraz za jestem zafiksowana na dana plec nie wrecz przeciwnie wiadomo chcialabym dziewczynke ale jak bedzie chlopczyk tak samo bede szczesliwa zreszta juz nawet mamy imie dla chlopca
no i wyprawke tez po starszym bracie
![]()
dokladnieja ogólnie wolałabym dziewczynkę, ale lepiej dla nas byłoby mieć chłopca, bo praktycznie wyprawka byłaby z głowyale wiadomo, co będzie to będzie. Nie mamy na to wpływu, a najważniejsze, żeby było zdrowe
![]()