reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Może to wynik tego, że ja w przeciwieństwie do innych ciężarnych, piję spowrotem kawę. 😁
Nie odrzuca mnie, pyszna jest i zasmaczysta, nawet cukierki kawowe mam, te takie Kopiko.
Kawa to jedna z moich zachciewajek. Ostatnio na podium z jabłkiem i pierogami z jagodami. 🤣

Gdzie kupiłaś Kopiko? 🤩

Ja nieustannie sprzatam blotke lapki po psie i zwirek po kocie 😂 z czasem przestaje to juz chyba zauwazac 😂

A z dziecinstwa… bylam cudownym dzieckiem! I kurde zero wdziecznosci, moje dziecko tak dalo mi popalic, ze cudem z tego nie wyszlam z nerwica! A tu nastoletnie hormony dopiero sie zaczynaja… jak mi ktos nie da, to sama sobie jakas nagrode odwale po tych wszystkich latach :D

Ja nieustannie sprzatam blotke lapki po psie i zwirek po kocie 😂 z czasem przestaje to juz chyba zauwazac 😂

A z dziecinstwa… bylam cudownym dzieckiem! I kurde zero wdziecznosci, moje dziecko tak dalo mi popalic, ze cudem z tego nie wyszlam z nerwica! A tu nastoletnie hormony dopiero sie zaczynaja… jak mi ktos nie da, to sama sobie jakas nagrode odwale po tych wszystkich latach :D
Luz, my Ci przyznamy wszystko co chcesz. 😅❤️

Ja mam super kolor paneli, piachu nie widać. Tylko chodzę boso i się przykleja do stóp. Bo zasadniczo jesteśmy przyzwyczajeni do zapachu psa, którego już nie czujemy czy do sierści.

reklama
Do góry