reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Normalnie dostępne Kopiko jest w sklepach łakociowych np na Allegro.
Ja zamawiam często tak, bo wychodzi mi taniej a zamawiam bo jak mi ktoś w gości przyjdzie to nie muszę nagle po sklepach latać tylko zbunkrowane mam. 😁

Miałam nadzieję, że może gdzieś stacjonarnie udało Ci się dorwać bo w internecie to wiem, że się wszystko znajdzie 😅

reklama
Że bambino i tego typu?
Bo za moich czasów najbardziej popularne były te sopelki, takie lody wodne po 30, 40gr sztuka xD
Farbowana woda
Bambino też były, za chiny nie nie mogę sobie przypomnieć ich nazwy ale pamiętam że były 2 smaki, cytryna i malina bodajże i one miał taką jakby pozostałość pianki na dole przy patyku 😁🙈 tak je pamiętam a były mniam mniam 😋

Mnie teraz na dodatek rozbolał ząb 😂
To przez Wasze rozkminy o dentystach. Nie znoszę dentystów i unikam jak ognia, a tu wychodzi na to, że będę musiała 😱 ratunku...

Nafaszeruję się rano ibuprofenem, bo najbliższy termin realny dla mnie to druga połowa sierpnia 🤦‍♀️
Haha, a wiesz, że mnie też wczoraj zaczął boleć ząb jak poczytałam to wszystko ? 😂 Dwójką z przodu, taka wrażliwa była na zimno 😂 za dużo o zębach, zmieńmy temat 😂

reklama
Do góry