Patii26
Fanka BB :)
Ile ma lat syn ?A mniej mnie tutaj właśnie ostatnio bo mój syn robi sobie w ciągu dnia kilka afer. Nawet telefonu później do ręki nie biorę bo mi się nie chce po prostu nawet myśleć.
Jak tak dalej pójdzie to chyba hydroksyzyne będę musiała brać. Idzie się wykończyć, serio. Ja rozumiem, żeby płakał 5 minut ok ale nie 25 czy dłużej. Chryste Panie !
Płacze tak jakby Go ze skóry obdzierali po czym łaskawie idzie się przytulić. Nie mogę wybuchnąć nerwami przecież bo On mały jest ale jak jemu schodzi to mi wcale nie bo wiem,że zaraz znowu afera będzie...
Córka w zeszlym roku też miała taki etap, że robiła aferę o wszystko, dosłownie. To był płacz, krzyk, darcie się na całe gardło, tupanie nogą do tego, że naprawdę było wtedy mi mega ciężko... Jedyny sposób, który ją uspokajał to mój spokój, łagodny głos i słowa " rozumiem, że bardzo tego chcesz, ale ja zdania nie zmienię, jestem obok i jeśli będziesz chciała to możesz przyjść się przytulić ". I wtedy wykrzyczała się i sama przybiegła do mnie mocno się przytulając i już w ramionach sie wyciszała powoli.
Ale najgorsze były takie akcje jak gdzieś szybko trzeba było wyjść z domu, czy do przedszkola, czy do lekarza