Eveline.eve
Fanka BB :)
I dostaniesz tym laczkiem!Kierownik na ławce to taki trochę kierownik z dupyoszukista
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dostaniesz tym laczkiem!Kierownik na ławce to taki trochę kierownik z dupyoszukista
![]()
Kierownik będzie miał więcej czasu na skupienie się na wątkuKierownik na ławce to taki trochę kierownik z dupyoszukista
![]()
Mi się podobaTo ja zarzucę propozycją tytułu:
W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy.
Wiem, że niektóre z Was już w lipcu po urlopach ale szukałam rymu![]()
I obrazu mnie dopiszcie na 4 sierpniaDziewczyny, a z ciekawości - kto będzie sierpniowe zakładał?Jeszcze chwila co prawda, ale tydzień strzeli jak z bicza.
A jak kiedyś chętnych zabraknie, to weźcie pod uwagę i mnie
![]()
Mam nadzieję, ze do Ciebie dołączę na tych kwietniowych mamusiach. Dziś 5dpo, jeszcze trochę do testowania, ale mam duże nadzieję z tym cyklem związane...Dziękuję za miłe słowa![]()
Też mam cichą nadzieję,że na koniec marca/początek kwietnia bedziemy mieli zdrowego bobasa
my bardzo wiele wzlotów i upadków przeszliśmy we dwoje to damy radę (2 biochemy,cp, śmierć mojej mamy...)
Eeeeej widać, a jak 9dpo już widać to liczę, ze Ci się uda teraz słonkoTak robiłam dziś test, 9dpo dopiero. Ale biało. Oczywiście ja tam widzę jakiegoś chujocienia, ale wiecie, ja je często widzę![]()
Dziękuję kochanaEeeeej widać, a jak 9dpo już widać to liczę, ze Ci się uda teraz słonko
Trzymam mocno![]()
Ja też widzęDziękuję kochanamam nadzieję, że to tylko nie fałszywy pink, który robi mi nadzieję
bo póki co byłam z nich zadowolona, ale wiem, że wiele z Was zawiódł.
Ty zawsze widzisz ! tak jak jaJa też widzętrzymam kciuki! Może pójdziemy na te Kwietniowki razem
![]()