reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Wiem właśnie widzialam twój test… jak ciemnieje dosłownie z godziny na godzinę. Dlatego jest tak sceptycznie nastawiona… że nie ciemnieją za bardzo albo bardzo wolno. Może inne dziewczyny się wypowiedzą jak im testy ciemniały? Może któraś z was miała tak jak ja?
Kochana, jakie to testy? Czułość i firma. Nawet ta sama czułość potrafi się różnie wybarwiać. Dla mnie jakiekolwiek ciemnienie kreski do bety +-500 było wyraźnie zauważalne jedynie na testach strumieniowych Pink. Przy biochemie na Pinku przy becie 13 była wyraźna kreska, a inny test o czułości 10 był biały jak dupa. A beta potwierdzona z krwi.

reklama
Moim zdaniem sa ciemniejsze, ale dobrze rozumiem, ze 1- 27dc, a potem 28 i 29? Jesli tak to jest spora nadzieja :) u mnie taka ciemna ciemna to byla dobrze na koncu 4 tygodnia, a przed tez takie, nawet zaczelam od jasniejszej… dalabym sobie czas, leciala kolejne dni na testach, a jak da rade dostac sie na bete, to wtedy beta, najwazniejsze to odgon czarne mysli :)

Kochana, jakie to testy? Czułość i firma. Nawet ta sama czułość potrafi się różnie wybarwiać. Dla mnie jakiekolwiek ciemnienie kreski do bety +-500 było wyraźnie zauważalne jedynie na testach strumieniowych Pink. Przy biochemie na Pinku przy becie 13 była wyraźna kreska, a inny test o czułości 10 był biały jak dupa. A beta potwierdzona z krwi.
To te testy.

Załączniki

• IMG_0406.png
    IMG_0406.png
    273 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Ja uważam, że przeciwności, które stawia nasz organizm warto próbować eliminować lekami, nawet na wyrost. Ale to ja. Tak jak @white_lotus napisałaś chodzi mi właśnie o progesteron, acard i heparynę. Dzięki tym lekom wiem, że tym razem problem z ciążą nie wyniknął z mojej strony, a przynajmniej tak sobie powtarzam. Widocznie zarodek miał nie przetrwać i leki i tak cudownie go nie uleczyły. Ale to nie był problem przeze mnie, tylko jakiś, na który wpływu nie miałam. Więc ja uważam, że warto próbować robić wszystko, bo co ma być to i tak będzie, a przynajmniej człowiek ma czyste sumienie.
Edit: oczywiście jeśli są wskazania, a nie ot tak. Tylko z tego co dziewczyny piszą w innych krajach nie bardzo się na wczesnym etapie nad tym pochylają.

Do góry