reklama
Tu możesz się wygadać, nikt Cie nie wygoniNie zawracam glowy dziewczynom typowo na kreskach bo ostatnio sie nie zapisywałam. I teraz juz nie wypada. Ale może niektóre mnie kojarzą z poprzednich miesięcy. I nie mam się gdzie wygadać i poradzićz

Lady Loka
Fanka BB :)
A mieszkasz na stałe za granicą czy jestwś przejazdem? Lekarz Ci wystawi skierowanie na betę? Nie ma jakiegoś labu, żeby zrobić prywatnie? Polskiego gabinetu, gdzie skierują od ręki?Dziękuję za pocieszenie… bardzo potrzebuje teraz wsparcia. Mam kołowrotek w głowie bo swoje już przeszłam, Biochem przed udaną ciążą w 2019 roku, październik zeszłego roku cp i strata jajowodu a teraz w 5 cyklu się udało ale jakoś na moje oko nie rokuje… a nie mam jak zrobić bety na ten moment i to mnie dojeżdża
Testy nie są wyznacznikiem przyrostu, co innego jakby ta kreska nagle zniknęla, ale ona jest i powoli ciemnieje, więc cięzko wyrokować.
K_89
Mieszkam na stałe ponad 10 lat już. Będę dzwonić w poniedziałek taki mam plan jeśli nic się nie wydarzy do tego czasu… co oni mi powiedzą czy zgodzą się żebym przyszła na betę. Nie mamy tu laboratorium, zawsze robisz badania u swojego rodzinnego i oni wysyłają. Pod tym względem jest serio porażka…A mieszkasz na stałe za granicą czy jestwś przejazdem? Lekarz Ci wystawi skierowanie na betę? Nie ma jakiegoś labu, żeby zrobić prywatnie? Polskiego gabinetu, gdzie skierują od ręki?
Testy nie są wyznacznikiem przyrostu, co innego jakby ta kreska nagle zniknęla, ale ona jest i powoli ciemnieje, więc cięzko wyrokować.
Lady Loka
Jak czytam takie historie to zawsze mnie dziwi, jak bardzo ludzie w PL narzekają na opiekę ciązową, mamy naprawdę luksusy...Mieszkam na stałe ponad 10 lat już. Będę dzwonić w poniedziałek taki mam plan jeśli nic się nie wydarzy do tego czasu… co oni mi powiedzą czy zgodzą się żebym przyszła na betę. Nie mamy tu laboratorium, zawsze robisz badania u swojego rodzinnego i oni wysyłają. Pod tym względem jest serio porażka…
Oj tak, zdaje się w Anglii do 12 tyg nawet nie podtrzymują sztucznie, co ma być to będzie, chyba, że się coś zmieniło.Jak czytam takie historie to zawsze mnie dziwi, jak bardzo ludzie w PL narzekają na opiekę ciązową, mamy naprawdę luksusy...
Patii26
Polaretki !Że bambino i tego typu?
Bo za moich czasów najbardziej popularne były te sopelki, takie lody wodne po 30, 40gr sztuka xD
Farbowana woda

loumarie
Oj tak, zdaje się w Anglii do 12 tyg nawet nie podtrzymują sztucznie, co ma być to będzie, chyba, że się coś zmieniło.
To akurat dobrze moim zdaniem, że nie podtrzymują.
Co innego nagle w ciąży problemy, a co innego wadliwość od początku...
No w tej sytuacji też jestem za , ale dla większości to nie do pomyślenia, ich leczenie paracetamolem to te in plus a nie antybiotyk na katarTo akurat dobrze moim zdaniem, że nie podtrzymują.

Ja sama nie mam po co iść oglądać pęcherzyk w 5 tyg bo do niczego mi to nie jest potrzebne, leków nie potrzebuje

reklama
Lady Loka
To akurat dobrze moim zdaniem, że nie podtrzymują.
No w tej sytuacji też jestem za , ale dla większości to nie do pomyślenia, ich leczenie paracetamolem to te in plus a nie antybiotyk na katarczy o z grozo wirusa
![]()
Ja sama nie mam po co iść oglądać pęcherzyk w 5 tyg bo do niczego mi to nie jest potrzebne, leków nie potrzebuje![]()
No ja się nie zgadzam, bo mimo wszystko nie jedną z nas tutaj uratował progesteron, a ciąże zdrowe.