reklama
Kaalaa
Zaangażowana w BB
Kocham wszystkie kindery, ale to mi nie przejdzie przez gardloJak ja je kocham i ono daje mi JOY z życia![]()
Kaalaa
Zaangażowana w BB
Szyszki!Z lodów to pamiętam takie pałeczki wodne, co się wyciskało i w sklepiku szkolnym takie szyszki, one chyba z jakaks polewa były![]()

loumarie
Fanka BB :)
To jeszcze doloze do pieca, co prawda dalej sa w sklepach i jeszcze nie raz kupie, ale nie ma juz metalowego opakowania - mleczko w tubce! Moja milosc![]()
No jak!!!
Metalowych nie ma?
Lady Loka
Kurna, muszę celować w termin u dentysty czy się zwolni coś w poniedziałek, bo to jedyny dzień, kiedy mam popołudniową opiekę do dziecka.
Bo boli tak, że walę ibuprofen i nie przestaje albo przestaje na 20min i odpala znowu :/ czeka mnie kanałowe i poprawienie kanałowego sprzed lat, ktore się rozwalilo.
Bo boli tak, że walę ibuprofen i nie przestaje albo przestaje na 20min i odpala znowu :/ czeka mnie kanałowe i poprawienie kanałowego sprzed lat, ktore się rozwalilo.
Kaalaa
Zaangażowana w BB
Nie maNo jak!!!
Metalowych nie ma?
Jak glodna jestes zobacz ile propozycji dzisiaj padlo! Wybieraj
reklama
kami1094
A co Ty, królik?![]()
Głodna dziś jestem jak zwierz.
Zjadłam rano kanapkę, potem zapiekanki kawałek brokułowej, banana, 2 kopiki, sałatkę, jabłko, taki placuszek-bułkę warzywną i umieram z głodu...![]()