reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

To zmienię temat. Czy ktoś tu słuchał Majki Jeżowskiej? 😁 oraz pamiętam jak mama mi kupowała smerfne hity na kasetach i jakiś twór co się nazywał „kosmokwaki” 😁
Ja z 2 razy bylam na koncercie! Pierwsze rzedy byly moje! :D kosmokwaki pamietam!! To te kaczki w strojach kosmonautow!

reklama
Ja z 2 razy bylam na koncercie! Pierwsze rzedy byly moje! :D kosmokwaki pamietam!! To te kaczki w strojach kosmonautow!
Też byłam na koncercie i na scenę wzięła moją mamę… a mnie nie 😂
Ale najbardziej współczuję mojej mamie mojej fazy na ich troje 😂😂😂😂 też mam zdjęcia z koncertów jako sześciolatka, Michał to była moja miłość xD
Ech, dramat 😂😂😂

Angry Cat GIF

Głodna dziś jestem jak zwierz.
Zjadłam rano kanapkę, potem zapiekanki kawałek brokułowej, banana, 2 kopiki, sałatkę, jabłko, taki placuszek-bułkę warzywną i umieram z głodu... 🥲
Ale to jest na 1 posiłek czy przystawka?

Też byłam na koncercie i na scenę wzięła moją mamę… a mnie nie 😂
Ale najbardziej współczuję mojej mamie mojej fazy na ich troje 😂😂😂😂 też mam zdjęcia z koncertów jako sześciolatka, Michał to była moja miłość xD
Ech, dramat 😂😂😂
O nieee, ale zawod!
Z ich troje wszystkie piosenki znalam, o dziwo jak juz doroslam na tyle, ze sprzedawali mi % w sklepie, to wtedy ta muzyka wchodzila nawet lepiej 😂

I babcię molestowałam, żeby mi kupowała wszystkie gazety z plakatami. A jak do „naj” dodawali w gratisie Wiśniewskiego kolczyk to ło matko boska 😂😂😂😂 szał dupy po prostu 😅

Nigdy nie bylam na Woodstocku, a zawsze chcialam!
Ja raz pojechałam BlaBlaCar ( czyli z obcymi ludźmi), umówiona byłam z gościem którego "poznałam" na gadu gadu (komunikator). Przygarnęła mnie paczka jego znajomych i bardzo miło spędziłam czas, dostałam miejsce w namiocie i śpiwór. Z Woodstocku wracam do rodziców też z jakimś obcymi ludźmi.

reklama
Do góry