kami1094
Fanka BB :)
Dobra, kazała dać czas do 22, zostało 8 i pół minutyNo przecież te 30 zdjęć robimusimy czekac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra, kazała dać czas do 22, zostało 8 i pół minutyNo przecież te 30 zdjęć robimusimy czekac
No oby, oby bo mnie lozko wzywaDobra, kazała dać czas do 22, zostało 8 i pół minuty![]()
Ja widzę cieńI dupa bladachujocien jakiś widzę, ale to pewnie testowa, mocz rozcieńczony, więc czekam na jutro
![]()
Bardziej chyba wczoraj byłŁadny pik xD ciekawe czy wczoraj już go nie było![]()
No jest chujocien, no nic sikaj rano, ja po 8 wstaje, zrobię sobie inkę kokosową i mam nadzieję zobaczyć Twój testI dupa bladachujocien jakiś widzę, ale to pewnie testowa, mocz rozcieńczony, więc czekam na jutro
![]()
Tak jest szefowo !No jest chujocien, no nic sikaj rano, ja po 8 wstaje, zrobię sobie inkę kokosową i mam nadzieję zobaczyć Twój test![]()
kij wieBardziej chyba wczoraj był![]()
Pociesze Cie, ze ja to śluzu płodnego nie mam wcalekij wiei tak nie liczę na nic, śluz słaby, bólu brak
Ogólnie to wczoraj chyba tu pisałam, że mam mokro jakbym miała mieć płodne, a to przecież nie ten czas![]()