Angiee
Fanka BB :)
Jest coś, jestI dupa bladachujocien jakiś widzę, ale to pewnie testowa, mocz rozcieńczony, więc czekam na jutro
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest coś, jestI dupa bladachujocien jakiś widzę, ale to pewnie testowa, mocz rozcieńczony, więc czekam na jutro
![]()
Będę pisać jak mantrę - to że nie wypływa, nie znaczy, że nie ma go w środkuPociesze Cie, ze ja to śluzu płodnego nie mam wcale![]()
Ja sobie go kochana i w środku szukałamBędę pisać jak mantrę - to że nie wypływa, nie znaczy, że nie ma go w środku![]()
Pociesze Cie, ze ja to śluzu płodnego nie mam wcale![]()
Nie wierzę CiJa sobie go kochana i w środku szukałamnie mam, jest bialy lepki jak krem Nivea, cały cykl
![]()
Ja tam dotykam samego koreczka jak ja to mówięNie wierzę Ciw sensie mnie się tak samo zawsze wydawało, ale na badaniu ginekolog twierdziła na fotelu, że nie mam racji
no to ufam mądrzejszej - może za płytko grzebiemy
![]()
zadanie wykonanePewnie, że mogło. Do roboty!!!![]()
Może faktycznie coś się w organizmie Twoim tak pozmieniało, że opóźniło się wszystkokij wiei tak nie liczę na nic, śluz słaby, bólu brak
Ogólnie to wczoraj chyba tu pisałam, że mam mokro jakbym miała mieć płodne, a to przecież nie ten czas![]()