reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Nie, ja na takie pierdoly to niereagowalam, ale ze swiadomoscia, ze nie ma barierki na balkonie, drzwi otwarte, a dziecko zniknelo z oczu to mialabym zoladek gdzies przy gardle :D ps. U mnie mama panikuje, troche sie wyszkolila, ale nadal :D

reklama
To też zależy od matki bo niektóre się trzęsą i byle błahostkę. Wczoraj miałam mini przedszkole w basenie, przyszła teściowa i zaczęła lamentować jakby to ona kazała wszystkim wyjść, że to nie na jej nerwy. Zaczęła ustawiać dzieci, w końcu mój J się wkurzył i grzecznie ją wyprosił.
Mój syn nie chce ze mną jeździć na rowerze, bo uslyszał jak babcia mowi, ze ona by sie bała tak jeździć 🤦‍♀️

A ja się przepraszam z lampą do paznokci :D
Muszę coś robić dla siebie i postanowiłam ją przeprosić i akcesoria też :). Domòwiłam czego brakuje i będę sama je robić 😁 .
Czekam aż mojemu I się urlop zacznie i w końcu odżyję trochę :)

Też mam lampę i tak pomyślałam ostatnio, że może bym zrobiła z niej użytek 🥹
Ale musiałabym pozamawiać wszystko bo poza nią nie mam nic. Ostatnio wyrzuciłam wszystkie bazy i pootwierane lakiery 😅

A ja się przepraszam z lampą do paznokci :D
Muszę coś robić dla siebie i postanowiłam ją przeprosić i akcesoria też :). Domòwiłam czego brakuje i będę sama je robić 😁 .
Czekam aż mojemu I się urlop zacznie i w końcu odżyję trochę :)
A ja ostatnio po 12 latach wyszłam z hybrydowego więzienia. :D Też sama robiłam. :)

Ja wlasnie sama sobie robie, bo jak chodzilam to trzymaly mi sie gora 3-4 dni… obojetnie kto by nie robil.. a samemu te 2 tyg przechodze :D

reklama
Ja właśnie mam taką manię perfekcji, że mimo że mi się super trzymały to i tak robiłam co 7-10 dni i zaczęło mnie to drażnić, bo pół dnia mi to zajmowało dosłownie. :D Więc stwierdziłam, że skoro i tak noszę krótkie to spróbuję powrotu do zwykłych lakierów. :D

Do góry