reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
ja bym się przeniosła z ławeczki na testowanie, ale czuję, że te jedne seksy były za wcześnie, a drugie za późno 😂😂

jeszcze zastanawiam mnie ten pik na teście.. on już był taki mocny 23.07 wieczorem .. więc na bank pik był wcześniej, pewnie 22.07..
Jezu wiem że wam marudzę, ale nie po prostu nie mogę uwierzyć, że prawdopodobnie w najważniejsze dni nie było seksów 🙈

Tak sobie myślę, że jeśli ta owulacja mogła być 21-23 lipca to ja pójdę od poniedziałku badać progesteron. Co o tym myślicie?
To będzie 28.07, ale chciałabym zbadać też 29.07 i 30.07 żeby zobaczyć czy rośnie czy spada i kiedy w końcu ta owulka była 🤭
To jest mój cykl testowy hahaha 😂 monitoring, progesteron
Idź w poniedziałek, powinno już coś pokazać jak owu była, ja i 3dpo chodziłam na proga, tylko u mnie on jest ogólnie wysoki o te sdpo miewałam po 12- 14 🫣

Ja też czuje to w moczu .
Poce się jak swinia już,świece się jak żarówka
Cycki napierdalają mnie brzydko mówiąc. W ciąży mnie tylko tak bolały.
Wjedzie okres to przejdzie
Darcia japy uważam za rozpoczęty na męża
Ah te hormony i darcie japy. Za jakis tydzien u mnie zacznie sie ten melodramat😅

reklama
Do góry