marietta2112
Fanka BB :)
Ja robię jutro też proga, tsh i mam pakiet na mutację różne z Synevo. Myślę czy powstrzymam się przed betą.... chociaz przecież wiem, ze to jeszcze bez sensu, a testować mam 30.07...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dawaj! a może wynik cię zaskoczyJa robię jutro też proga, tsh i mam pakiet na mutację różne z Synevo. Myślę czy powstrzymam się przed betą.... chociaz przecież wiem, ze to jeszcze bez sensu, a testować mam 30.07...
No i masz, nakłoniła i dorzuciłam do koszyka betę, kupione.dawaj! a może wynik cię zaskoczy
Tym bardziej że masz objawy!
Testuj, nie ma co kalkulować, trzeba próbować. Dawaj na sikańce na koniec miesiąca.ja bym się przeniosła z ławeczki na testowanie, ale czuję, że te jedne seksy były za wcześnie, a drugie za późno![]()
Idź w poniedziałek, powinno już coś pokazać jak owu była, ja i 3dpo chodziłam na proga, tylko u mnie on jest ogólnie wysoki o te sdpo miewałam po 12- 14Tak sobie myślę, że jeśli ta owulacja mogła być 21-23 lipca to ja pójdę od poniedziałku badać progesteron. Co o tym myślicie?
To będzie 28.07, ale chciałabym zbadać też 29.07 i 30.07 żeby zobaczyć czy rośnie czy spada i kiedy w końcu ta owulka była
To jest mój cykl testowy hahahamonitoring, progesteron
Ja też czuje to w moczu .Czuje W MOCZU ze nie tym razem
Ah te hormony i darcie japy. Za jakis tydzien u mnie zacznie sie ten melodramatJa też czuje to w moczu .
Poce się jak swinia już,świece się jak żarówka
Cycki napierdalają mnie brzydko mówiąc. W ciąży mnie tylko tak bolały.
Wjedzie okres to przejdzie
Darcia japy uważam za rozpoczęty na męża