reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Jakie ladnie podane! 😍 to ja sie nie dziwie, ze moje nie jadlo, jak to tak tylko polozone 😂
Lubię estetykę na talerzu, ale to samo mi szło z automatu, kładłam od razu ładnie i zawsze starałam się podać więcej, aby był wybór, zresztą do dziś tak, jak tost to do tego różne warzywka, serek, orzechy itd

Ja jak rosół to też różne mięcho, potem z to mięso miele i robię nugetsy z warzywami 😄
Ogólnie ja kocham RD, dzieciom takie cuda na talerzu podawałam, ale takie łatwe i szybkie, dla mnie najlepszy etap to rozszerzanie diety 😄
Parę inspiracji, choć zdjęć mam milion pincet.
Ło matko. Powoduje to u mnie dyskomfort. Nawet nie chce sobie przypominać jak u mnie RD wyglądało.

Ja to nie lubię gotować. Jak mieszkaliśmy gdzie indziej to gotował ten kto wcześniej wrócił z pracy. Obecnie ja zawsze wracam wcześniej. Był czas, że wieczorem przygotowywałam posiłki na następny dzień do pracy, chyba nie trwało to długo.

Ja to nie lubię gotować. Jak mieszkaliśmy gdzie indziej to gotował ten kto wcześniej wrócił z pracy. Obecnie ja zawsze wracam wcześniej. Był czas, że wieczorem przygotowywałam posiłki na następny dzień do pracy, chyba nie trwało to długo.
Ja na codzień gotuje dla 7 osób, więc to już weszło mi w krew, teraz jest tak, że nie ma mojej starszej trójki, a ja nadal robię obiad jak dla 7 😵‍💫😁

U nas raczej robie ja, ale chyba z czasen traktuje to bardzo automatycznie, wiec kwestie wizualne nie sa w stanie sie wbic, ale za to nie koduje tego tak mocno i to mnie nie meczy :D
Moja mama ma tak zale zycie, wszystkie dzieciaki wyfrunely z gniazda, a ona nadal gotuje dla wszystkich 😂

reklama
Do góry