reklama
Lubię estetykę na talerzu, ale to samo mi szło z automatu, kładłam od razu ładnie i zawsze starałam się podać więcej, aby był wybór, zresztą do dziś tak, jak tost to do tego różne warzywka, serek, orzechy itdJakie ladnie podane!to ja sie nie dziwie, ze moje nie jadlo, jak to tak tylko polozone
![]()
Lwica1410
Fanka BB :)
Ło matko. Powoduje to u mnie dyskomfort. Nawet nie chce sobie przypominać jak u mnie RD wyglądało.Ja jak rosół to też różne mięcho, potem z to mięso miele i robię nugetsy z warzywami
Ogólnie ja kocham RD, dzieciom takie cuda na talerzu podawałam, ale takie łatwe i szybkie, dla mnie najlepszy etap to rozszerzanie diety
Parę inspiracji, choć zdjęć mam milion pincet.
Eee nie to miałam na celu, ja to kocham poprostuŁo matko. Powoduje to u mnie dyskomfort. Nawet nie chce sobie przypominać jak u mnie RD wyglądało.

Kaalaa
Zaangażowana w BB
Da sie Ciebie jakos wynajac na ten czas?Eee nie to miałam na celu, ja to kocham poprostuwymyślać dania, tworzyć, szczególnie jak dzieci jeszcze wszystko jedzą
![]()

Za dobrą opłata chętnie hahaDa sie Ciebie jakos wynajac na ten czas?![]()

Lwica1410
Ja to nie lubię gotować. Jak mieszkaliśmy gdzie indziej to gotował ten kto wcześniej wrócił z pracy. Obecnie ja zawsze wracam wcześniej. Był czas, że wieczorem przygotowywałam posiłki na następny dzień do pracy, chyba nie trwało to długo.
Ja na codzień gotuje dla 7 osób, więc to już weszło mi w krew, teraz jest tak, że nie ma mojej starszej trójki, a ja nadal robię obiad jak dla 7Ja to nie lubię gotować. Jak mieszkaliśmy gdzie indziej to gotował ten kto wcześniej wrócił z pracy. Obecnie ja zawsze wracam wcześniej. Był czas, że wieczorem przygotowywałam posiłki na następny dzień do pracy, chyba nie trwało to długo.

Kaalaa
Zaangażowana w BB
U nas raczej robie ja, ale chyba z czasen traktuje to bardzo automatycznie, wiec kwestie wizualne nie sa w stanie sie wbic, ale za to nie koduje tego tak mocno i to mnie nie meczy
Moja mama ma tak zale zycie, wszystkie dzieciaki wyfrunely z gniazda, a ona nadal gotuje dla wszystkich
Moja mama ma tak zale zycie, wszystkie dzieciaki wyfrunely z gniazda, a ona nadal gotuje dla wszystkich

reklama
kami1094
To np z ilu jajek się robi jajecznicę dla wszystkich?Ja na codzień gotuje dla 7 osób, więc to już weszło mi w krew, teraz jest tak, że nie ma mojej starszej trójki, a ja nadal robię obiad jak dla 7![]()