No właśnie strasznie długa przerwapewnieja miałam mieć 21.08 ale nie będzie mnie więc dopiero 28.08
![]()
reklama
LiliankaKornelka
Moderator
ja chociaż jeszcze tego 1 sierpnia podejrzę na drugich prenatalnychNo właśnie strasznie długa przerwaa tak lubię podglądać kropka
ale ok to znaczy że to jest standard co miesiąc
![]()
annn1
Fanka BB :)
Ja dość często mam wizyty co około 2-3 tygodnie. A teraz mam kumulację, bo dziś prenatalne, a we wtorek wizyta u mojej ginja chociaż jeszcze tego 1 sierpnia podejrzę na drugich prenatalnych![]()
nieznośne_poplątanie
Moderator
Ja też co 2 tygodnie póki co, ale gdy nic niepokojącego się nie dzieje i nie trzeba jakiegoś ścisłego nadzoru, to normą są właśnie wizyty co 4 tygodnie na początku.
Hankaa
Ja biorę pregneJakie suplementy przyjmujecie ?
Biorę pueria uno, chciałam teraz kupić pueria duo, ale może jakieś są lepsze
LiliankaKornelka
Moderator
U mnie dzisiaj ciśnienie 99/64.. jak żyć 

Hankaa
U mnie takie to normaU mnie dzisiaj ciśnienie 99/64.. jak żyć![]()
nieznośne_poplątanie
Moderator
Ja to mam 120/80, ale po dwóch tabletkach dziennie na nadciśnienie. 
reklama
Ja wczoraj miałam wizytę u diabetologa... nasłuchałam się tyle o diecie i sprawdzaniu cukru po każdym posiłku, że aż mnie głowa rozbolała. Cukier miałam podwyższony tylko na czczo. Mam 2 tygodnie próby z dietą i muszę robić pomiary po dużych posiłkach- później decyzja czy będzie włączona insulina, czy dalsza dieta. Dzidziuś chyba się wystraszył, bo mdłości od wczoraj dużo słabsze i zaczęłam nawet czuć się głodna 
Są tutaj jeszcze "słodkie" dziewczyny? Korzystacie standardowo z glukometru, czy macie sensory? Nie ukrywam, że kłucie się minimum 4 razy dziennie do końca ciąży troche mnie przeraża....