Patii26
Fanka BB :)
Ja jutro mam 13dpo. Jeszcze mam nadzieję te 2 dni, że coś się pojawiA nie sorry dziś jest 13dpo, pomyliłam się![]()

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jutro mam 13dpo. Jeszcze mam nadzieję te 2 dni, że coś się pojawiA nie sorry dziś jest 13dpo, pomyliłam się![]()
Dobry znakWiem że to za wcześnie ale pół dnia mam metaliczny/krwisty posmak w ustach, pije sobie właśnie cole zero i po prostu masakra![]()
Podziwiam za wytrwałośćCześć dziewczyny miłego dnia dla Wasja jednak nie mam już testów, ten był jedyny, więc czekam na
jak nie przyjdzie do poniedziałku to wtedy zatestuje jeszcze raz
Ok rozumiem, to trzymamy kciuki i myniestety wiem, ale jakieś szanse są więc trzymam kciuki, może jestem naiwna... No jednak co do planów już takich o normalne starania to mąż chciałby dopiero w następnym roku, oczywiście jak teraz "niechcący" się trafi to również super![]()
Według mnie to one powinny blednąć po zastrzyku a one są mocniejszeNie wiem co myslec…
Pamiętaj dopóki nie ma @ jest nadzieja. Czekamy jutro na updateJa jutro mam 13dpo. Jeszcze mam nadzieję te 2 dni, że coś się pojawidzisiaj w nocy wyjeżdżamy na dworze, więc nie więc z jakiego mocz będzie test rano, bo pewnie będziemy postoje robić w nocy na siku itp
![]()