reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Pamiętaj dopóki nie ma @ jest nadzieja. Czekamy jutro na update 🤞
Mocno ale to mocno liczę na lipiec, tak cholernie. Ale po dzisiejszej bieli już trochę straciłam nadzieję i myśli mam teraz wakacyjne, więc skupiam się na tym by odpocząć na wakacjach 😊
Jak będzie pozytywny test albo dostanę @ to napiszę wtedy jak się czułam ostatnie dni 😉

był ale stosunek przerywany 16 i 17 ale ich nawet nie liczę, z tego co mi czatgpt napisał to idealnie zmieściłam się w okienku płodności
Zobacz załącznik 1714048
Ja będę szczera, ale jeśli faktycznie 18 był pik, to moim zdaniem szanse są praktycznie zerowe. Jedynie tyle, że to jednak jest tylko kawałek papierka i tak naprawdę pik mógł być np dzień później, ale to takie gdybanie.

Ja będę szczera, ale jeśli faktycznie 18 był pik, to moim zdaniem szanse są praktycznie zerowe. Jedynie tyle, że to jednak jest tylko kawałek papierka i tak naprawdę pik mógł być np dzień później, ale to takie gdybanie.
tak na prawdę to moja pierwsza obserwacja cyklu testami owu z ciekawości chciałam zobaczyć kiedy mam pik, ale oczywiście wiem że szansa jest mała, ale wiem też że stosunek przerywany to też jakaś szansa, a cuda się zdarzają :p no jak nie wyjdzie trudno

reklama
Do góry