Angiee
Fanka BB :)
Wow, a Ty po jakieś bliźniaki idziesz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, a Ty po jakieś bliźniaki idziesz?
Mocno ale to mocno liczę na lipiec, tak cholernie. Ale po dzisiejszej bieli już trochę straciłam nadzieję i myśli mam teraz wakacyjne, więc skupiam się na tym by odpocząć na wakacjachPamiętaj dopóki nie ma @ jest nadzieja. Czekamy jutro na update![]()
Gratulacje, cudowna
To może być trochę rozjechane bo cykle miewałam ostatnio 26 dni a zdarzały się takie 29.Piękna beta, piękny prożek. Ile jesteś po terminie @? Trzymam kciuki za zdrowie kropeczka.
Ja będę szczera, ale jeśli faktycznie 18 był pik, to moim zdaniem szanse są praktycznie zerowe. Jedynie tyle, że to jednak jest tylko kawałek papierka i tak naprawdę pik mógł być np dzień później, ale to takie gdybanie.był ale stosunek przerywany 16 i 17 ale ich nawet nie liczę, z tego co mi czatgpt napisał to idealnie zmieściłam się w okienku płodności
Zobacz załącznik 1714048
Ja mam nadzieję,że będziesz miała miłą niespodziankęJak mi się uda, (a tak, jak pisałam cos tam czuję, ze sie chyba dzieje) to bede mieć termin na 11 kwietnia.
Mam nadzieję, ze mnie tam przyciągnięcie dobrymi myślami z @LadyStrejser
O cie ****! Bliźniaki będą!
tak na prawdę to moja pierwsza obserwacja cyklu testami owu z ciekawości chciałam zobaczyć kiedy mam pik, ale oczywiście wiem że szansa jest mała, ale wiem też że stosunek przerywany to też jakaś szansa, a cuda się zdarzająJa będę szczera, ale jeśli faktycznie 18 był pik, to moim zdaniem szanse są praktycznie zerowe. Jedynie tyle, że to jednak jest tylko kawałek papierka i tak naprawdę pik mógł być np dzień później, ale to takie gdybanie.
Dzięki, dzięki jak coś będę się dzielić na forumO cie ****! Bliźniaki będą!![]()
Właśnie ja mam podobnie, rozjechane te cykle ostatnioTo może być trochę rozjechane bo cykle miewałam ostatnio 26 dni a zdarzały się takie 29.
W niedzielę 20.07 miałam 26dc czyli najpóźniej miesiączkę powinnam mieć 23.07 w śr