white_lotus
Fanka BB :)
No wlasnie nic a nic… Troche w pachwinach ale to bylo wczoraj. Dzisiaj zero.A jak z objawami? Czujesz coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nic a nic… Troche w pachwinach ale to bylo wczoraj. Dzisiaj zero.A jak z objawami? Czujesz coś?
Nie mogę znaleźć wiecej. Sama kupiłam nowy zestaw z tej aukcji. Mam nadzieję ze ostatniPodesłałabyś mi link z allegro?![]()
Aaa ok, ale te kreski też z wczoraj były?Nie no, tamtego nie dodawalam WamDodalam te, gdzie bylo widac kreske.
Ja też zero...wczoraj coś cmilo w brzuchu, a tak zero..cisza.No wlasnie nic a nic… Troche w pachwinach ale to bylo wczoraj. Dzisiaj zero.
No pocieszam sie tym, ze w pierwszej nic. Naprawde nic. W drugiej mdlosci ale bez wymiotow. Teraz zobaczymy ale dzisiaj mam nerwowke. Jakos kuzwa nie wiem czemu mam zle przeczucia.Ja też zero...wczoraj coś cmilo w brzuchu, a tak zero..cisza.
Ale podrożałyNie mogę znaleźć wiecej. Sama kupiłam nowy zestaw z tej aukcji. Mam nadzieję ze ostatni
Znaczy u mnie na bank przyjdzie z przytupem, nie liczę na cud, ale to pewnie za chwilę...już się faszeruje wit b6, ogólnie od 2-3 dni jestem osłabiona ale nie wiem czy to też nie pogoda, bo niestety odczuwam skutki zmiany zwykle.No pocieszam sie tym, ze w pierwszej nic. Naprawde nic. W drugiej mdlosci ale bez wymiotow. Teraz zobaczymy ale dzisiaj mam nerwowke. Jakos kuzwa nie wiem czemu mam zle przeczucia.
Niestety a fajne sa. Niby same owu mozna kupic na Amazonie za śmieszne 15.99Ale podrożały![]()