reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

reklama
Znaczy u mnie na bank przyjdzie z przytupem, nie liczę na cud, ale to pewnie za chwilę...już się faszeruje wit b6, ogólnie od 2-3 dni jestem osłabiona ale nie wiem czy to też nie pogoda, bo niestety odczuwam skutki zmiany zwykle.
Na mnie nie dzialalo nic. Juz wolalabym sie zrzygac nic jak mnie muliło non stop. Najgorzej bylo w aucie.

Zdecydowanie jasniejsza niz wczoraj ech

Załączniki

• IMG_3657.jpeg
    IMG_3657.jpeg
    3 MB · Wyświetleń: 100
reklama
Teraz tak. Jest ewentualnie taka sama. Nie wiem co robic. Czy jechac dzisiaj zobaczyc czy w ogole rosnie czy czekac do jutra
Jeśli wytrzymasz to poczekaj. Przy takiej becie nie będzie przecież jakiejś turbo różnicy w kresce jeszcze. 🤗 aczkolwiek no ja ze swoim zje*aniem bym pewnie pojechała. I nie lubię siebie za to. 😂 Daj znać ❤️

Do góry