Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz wszystko jest drogie.
Kupiłam suszarkę na balkon na poręcz za 180xl Teraz ta sama 398zl .
Ale na testy nie żałuję![]()
Na mnie nie dzialalo nic. Juz wolalabym sie zrzygac nic jak mnie muliło non stop. Najgorzej bylo w aucie.Znaczy u mnie na bank przyjdzie z przytupem, nie liczę na cud, ale to pewnie za chwilę...już się faszeruje wit b6, ogólnie od 2-3 dni jestem osłabiona ale nie wiem czy to też nie pogoda, bo niestety odczuwam skutki zmiany zwykle.
Ja nie wymiotuje. Mnie tylko mdli zwykle i to ostro, chodzę zgięta...Na mnie nie dzialalo nic. Juz wolalabym sie zrzygac nic jak mnie muliło non stop. Najgorzej bylo w aucie.
No to ja tak samo. Nie wymiotuje tylko meczyJa nie wymiotuje. Mnie tylko mdli zwykle i to ostro, chodzę zgięta...
Ja nie wymiotuje. Mnie tylko mdli zwykle i to ostro, chodzę zgięta...
No to ja tak samo. Nie wymiotuje tylko meczy
Jeśli wytrzymasz to poczekaj. Przy takiej becie nie będzie przecież jakiejś turbo różnicy w kresce jeszcze.Teraz tak. Jest ewentualnie taka sama. Nie wiem co robic. Czy jechac dzisiaj zobaczyc czy w ogole rosnie czy czekac do jutra