reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
U nas jest 22 stopnie i zachmurzenie ale całkiem ciepło 😊
Wczoraj miałam migrenę gigant a dzisiaj jak ręką odjął. Chciałabym wrócić do czasów gdy byłam młoda i pogoda nie miała żadnego wpływu na moje samopoczucie. Niestety niemożliwe jest cofnąć się do okresu życia płodowego 🤣🤣

To nam się udał poranny spacer bez deszczu, ale teraz wyszli i przyszli mokrzy🤣 normalnie to do 19 potrafimy spacerować.
Taka październikowa aura, jakieś to lato takie nie bardzo.

U mnie jutro dentysta... ciekawe, że medicover ustala wizytę u endodonty na 20min. W 20min to ile on mi powierci... może założy lekarstwo albo coś do zatrucia miazgi i pójdę do domu, byle przestało boleć, bo od środy boli praktycznie non stop niezależnie od leków. Chociaż dzisiaj mniej i inaczej, więc może te leki przeciwzapalne mi jednak coś dały.

Kurna nie znoszę dentystów 😓

U mnie leje, 5 min przerwy i leje znowu z godzine :D kiepskie to lato w tym roku :( zaraz zaczynam urlop, a tu zapowiadaja nie lepiej 🙈 i wez tu sie czlowieku ruszaj dla zdrowia na powietrzu :D
Powodzenia u dentysty, chociaz 20 minut moze bym wycierpiala, to dla mnie ten miedicover to stworzyl 😂

U mnie co prawda nie w piżamce i nie pod kocykiem ale leżę i sączę sobie winko.
Wasze zdrowie 🥂
W ogóle jak już któraś wspomniała jest tak jesiennie, że spokojnie mogłabym zacząć sezon na grzańca ❤️

U mnie leje, 5 min przerwy i leje znowu z godzine :D kiepskie to lato w tym roku :( zaraz zaczynam urlop, a tu zapowiadaja nie lepiej 🙈 i wez tu sie czlowieku ruszaj dla zdrowia na powietrzu :D
Powodzenia u dentysty, chociaz 20 minut moze bym wycierpiala, to dla mnie ten miedicover to stworzyl 😂
Jak usuwalam zęby to zapisywałam sięna 3 wizyty pod rząd (na usunięcie dawali 40min), żeby własnie zrobić jak najwięcej 🙈

Nie wiem za bardzo co w 20min zrobią, może znieczulenie zdążą podać. Dla mnie najgorsze jest się wejście do gabinetu, jak już się przemogę i usiądę na fotelu, to mogę siedzieć 2h bez problemu.

reklama
Do góry