Klemensa
Fanka BB :)
To dla mnie ta pogoda, sorryA dzisiaj szykuje sie taki zamulony dzien, jest poludnie, a mam wrazenie, ze juz wieczor, dramat co sie dzieje z ta pogoda w tym roku!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dla mnie ta pogoda, sorryA dzisiaj szykuje sie taki zamulony dzien, jest poludnie, a mam wrazenie, ze juz wieczor, dramat co sie dzieje z ta pogoda w tym roku!
Hahahha no weez! 19 stopni i lejacy deszcz?To dla mnie ta pogoda, sorry![]()
Dlatego ja mam dzień pizamowy. Jest duszno, powietrze aż się lepi, mogłoby popadać to trochę by się otrzezwiło.A dzisiaj szykuje sie taki zamulony dzien, jest poludnie, a mam wrazenie, ze juz wieczor, dramat co sie dzieje z ta pogoda w tym roku!
U mnie leje caly dzien! Wskoczylam pod kolderke i tak zamierzam spedzic czas do wieczoraDlatego ja mam dzień pizamowy. Jest duszno, powietrze aż się lepi, mogłoby popadać to trochę by się otrzezwiło.
Jak usuwalam zęby to zapisywałam sięna 3 wizyty pod rząd (na usunięcie dawali 40min), żeby własnie zrobić jak najwięcejU mnie leje, 5 min przerwy i leje znowu z godzinekiepskie to lato w tym roku
zaraz zaczynam urlop, a tu zapowiadaja nie lepiej
i wez tu sie czlowieku ruszaj dla zdrowia na powietrzu
![]()
Powodzenia u dentysty, chociaz 20 minut moze bym wycierpiala, to dla mnie ten miedicover to stworzyl![]()
Tak, żeby mnie pyłki traw i chwastów nie atakowałyHahahha no weez! 19 stopni i lejacy deszcz?![]()