reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

To zapowiada sie dobrze ;) w sensie pierwsze dni moga byc trudniejsze, chyba ze na adaptacyjnych pani sie fajnie wpasuje, ale jak juz zostaje z kims to baaardzo duzo na plus :) bedzie dobrze! A kiedy? Od wrzesnia?
Tak, od września :) Widzę, że już bardzo szuka tego kontaktu z innymi dziećmi, więc mam nadzieję, że to go zachęci. No i on lubi, jak się dużo dzieje, więc to na plus. Jak sobie robimy w domu takie przedszkolne zabawy to też bardzo lubi

reklama
Moj syn jak poszedl do przedszkola to poszlo tak sprawnie, ze ani razu nie zaplakal, tez ciagnal do dzieci, widac bylo, ze szuka kontaktu, za to po czasie ryk byl jak wychodzil, musialam go wynosic, a on darl sie jakby go ze skory obdzierali… wszyscy z sal wychodzili, dobrze ze wiedzieli o co chodzi bo by pomyslileli, ze dziecko porywam 😂

Moj syn jak poszedl do przedszkola to poszlo tak sprawnie, ze ani razu nie zaplakal, tez ciagnal do dzieci, widac bylo, ze szuka kontaktu, za to po czasie ryk byl jak wychodzil, musialam go wynosic, a on darl sie jakby go ze skory obdzierali… wszyscy z sal wychodzili, dobrze ze wiedzieli o co chodzi bo by pomyslileli, ze dziecko porywam 😂
Mój starszy może nie rył ale za każdym razem mnie upominał, że mogłabym łaskawie później go odebrać z przedszkola. Albo wchodzę na sale a Antoni "Jezus Mama, dopiero po 14 jest" :D.

U nas córka przerobiła 2 przedszkola, w tym pierwszym spędziła 3 lata i do końca się nie zaaklimatyzowała, ale teraz mając porównanie to już wiem dlaczego...
Aktualnie skończyła ostatni rok przedszkola już w nowym, do tego nowego poszła z bratem który zaczął jako 3 latek, przedszkole genialne, atmosfera, podejście pań, brak chorych kar itd, to jest klucz do sukcesu.
Jestem teraz mega zadowolona i adaptacja syna przeszła super, cały rok z chęcią chodzili do przedszkola.

Ja go juz pozno zaczelan odbierac i bylo to samo! 😂
Nasz po pol roku zmienil przedszkole tez i to byla super decyzja, 2 przedszkole bylo tak wspierajace, ciocie byly cudowne, rozwinal sie tam baardzo! A teraz 5 klasa 😳

U nas córka przerobiła 2 przedszkola, w tym pierwszym spędziła 3 lata i do końca się nie zaaklimatyzowała, ale teraz mając porównanie to już wiem dlaczego...
Aktualnie skończyła ostatni rok przedszkola już w nowym, do tego nowego poszła z bratem który zaczął jako 3 latek, przedszkole genialne, atmosfera, podejście pań, brak chorych kar itd, to jest klucz do sukcesu.
Jestem teraz mega zadowolona i adaptacja syna przeszła super, cały rok z chęcią chodzili do przedszkola.
No ja o tym naszym przedszkolu słyszę same dobre opinie, jak byliśmy się rozeznać to fajnie to wyglądało. Wszystko jest na spokojnie, dopasowane do dziecka a na tym mi najbardziej zależy, żeby np była pomoc przy ubieraniu, albo żebym mogła trochę przedłużyć adaptację jeśli będzie potrzeba. Więc jestem dobrej myśli, ale wiadomo, że stres jest

Stresik zawsze bedzie, ale co by nie bylo dacie rade :) tym bardziej jak ma dobre opinie :) zaufajcie tez nauczycielkom, nawet jak czasem to bedzie dla Was nie na reke :p

reklama
A dzisiaj szykuje sie taki zamulony dzien, jest poludnie, a mam wrazenie, ze juz wieczor, dramat co sie dzieje z ta pogoda w tym roku!

Do góry