reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

U nas mlody w tym wieku od 2 lat w górę zakichal się w playmobile, nakioilam tych zestawów i "panow" I dzieciaka nie było, ale też myślę że jednak jak jest dwójka dzieci w podobnym wieku, to dzieciaki się dość fajnie że sobą bawia i wymyślają zabawy, jak się akurat nie pokłócą 🤪 u mnie jak jedno pojedzie gdzieś a drugie zostanie to mam wiercona dziurę w brzuchu kiedy wróci bo nuda...

reklama
Nie wiem na ile ciaglosc bedzie miala znaczenie, ale bardziej patrzac logicznie wydaje mi sie, ze moze pomoc, ale specjalista nie jestem, nie mniej nie ma co, trzeba dzialac! :)

Jakie to jest śliczne i urocze! @penguinlicious jak tylko szczęśliwie uda mi się zajść w ciążę to zamówię takie dla naszego Maleństwa :D Czy możesz napisać jakie wzory są dostępne? 😊
Dziękuję 🥰 Wzorów mam mnóstwo: lisek, wilk, koala, słonik, żyrafka, łoś, szop pracz, króliczek, tygrysek, kaczuszka, gąska, kurczaczek, piesek, miś, renifer, lama i oczywiście pingwinek 😁

Jakie to cudne!!! Zebym tylko nie zapomniala do kogo sie zglosic jak sie uda! A to tylko takie zabaweczki, czy szydelko idzie w roznych kierunkach? :D
Robię też akcesoria albo dekoracje do dziecięcych pokoików, aktualnie szydełkuję kocyk dla swojego Maleństwa, którego oczekuję 😊 Zdarzyło się zrobić kilka czapek i chust trójkątnych. Też koszyki z grubego sznurka bawełnianego albo jutowego na jakieś pierdółki w domu.

A ile Ci zajmuje czasowo zrobienie takiego cuda? 🥹
Różnie, zależy czy mam cały dzień wolny do zagospodarowania czy na przykład tylko po pracy. A z czasem zaczęły mi się robić lekkie zmiany zwyrodnieniowe w nadgarstkach, więc musiałam zacząć dzielić prace na większe odstępy. Kiedyś potrafiłam od rana do wieczora praktycznie szydełka nie wypuszczać. Ale powiedzmy, że tak 1-2 dni. Jeden dzień na szydełkowanie wszystkich elementów, drugi na zszywanie.

reklama
Do góry