Tak, wyszło tyle samo co w alabie przy -20%Trzymam kciuki za wynik, na pewno będzie piękny
No u mnie - czyli prawie po sąsiedzku - już pada
A Ty w diagnostyce pobierałaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wyszło tyle samo co w alabie przy -20%Trzymam kciuki za wynik, na pewno będzie piękny
No u mnie - czyli prawie po sąsiedzku - już pada
A Ty w diagnostyce pobierałaś?
Trzymam kciuki żeby nie trzymali Cię za długo w niepewności.Tak, wyszło tyle samo co w alabie przy -20%a tam zwykle mam szybko wynik, tak do 15, ale zobaczymy jak dziś..
Moga jeszcze szybko wyslac, a jak nie, pewnie dopiero w pon…Wzajemnie, ja czekam na betę i proga i myślę czy dziś będąogólnie czuje zmęczenie, byłam w pracy, teraz siedzę lekko osłabiona
a dzieciaki chcą do parku...
No zobaczymy, mam nadzieję, że będą dziś.Moga jeszcze szybko wyslac, a jak nie, pewnie dopiero w pon…
Nie ma sie co dziwic zmeczeniem, a pogoda laskawie doklada
U mnie zanosi sie od rana, do tej pory nic z tegoNo zobaczymy, mam nadzieję, że będą dziś.
Tak, pogoda nie pomagau mnie duchota i zanosi się na deszcz...
Pokażesz misia króliczka pieska i lame? Bo jednego bym chciała a wszytskie brzmią zajebiscieDziękujęWzorów mam mnóstwo: lisek, wilk, koala, słonik, żyrafka, łoś, szop pracz, króliczek, tygrysek, kaczuszka, gąska, kurczaczek, piesek, miś, renifer, lama i oczywiście pingwinek
![]()
Z kimś kogo zna i lubi to zostanie bez problemu, dlatego się modlę, żeby mu ta pani z przedszkola podpasowałaA jak macie z zostawianiem z kims? Ja bym przecwiczyla zostawianie na zasadzie - daje komus dziecko u niego/na miescie/ w sklepie, znajomy oczywiscieszybkie papa i za 10-15 min wrocic, jak juz tlumaczenie macie opanowane
no i dni adaptacyjne duzo pomoga
zawsze moga male kryzysy sie stac na poczatku, ale grunt, zebyscie wy byli spokojni, usmiechnieci jak opowiadacie i pozniej jak odprowadzacie, zeby to z gory kojarzylo sie pozytywnie. Na reszte nie ma wplywu niestety
![]()