Dzięki dziewczyny, muszę kupić. Wcześniej mnie nie męczyło tylko lekkie mdłości od czasu do czasu, więc nawet nic nie musiałam brać, dopiero teraz jakaś masakra. Jednak zostałam w domu bo już byłam gotowa do wyjścia i się zaczęło, nie dałabym rady w biurzeMi też jest po nim o wiele lepiej. Wiadomo, że mdłości okresowo pojawiają się znikąd, jakieś pojedyncze wymioty też mi się zdarzyły, ale udało się zostać na jednej tabletce (tej 20mg+20mg) dziennie do tej pory i normalnie funkcjonuję. Do tego herbata z imbirem. Szkoda się męczyć.
reklama
LiliankaKornelka
Moderator
trzymamyJa mam dziś prenatalne, trzymajcie kciuki![]()
LiliankaKornelka
Moderator
ja mimo wszystko lepiej niż w poprzedniejJa bardzo jestem wrażliwa na zle samopoczucienajchętniej chciałabym juz luty. W pierwszej ciazy inaczej sie czułam
![]()
Hankaa
Fanka BB :)
Ja sie w ogole nie wazeja mimo wszystko lepiej niż w poprzedniejale przez ostatnie kilka dni jestem-1kg
a byłam +1kg więc albo wtedy były to wzdęcia i zaparcia a ostatnio trochę się oczyściłam więc zeszło, albo to wzmożone mdłości i wymioty
wczoraj mnie trzymało do wieczora a dzisiaj od rana luz
![]()
nieznośne_poplątanie
Moderator
Poproś lekarza o receptę.Dzięki dziewczyny, muszę kupić. Wcześniej mnie nie męczyło tylko lekkie mdłości od czasu do czasu, więc nawet nic nie musiałam brać, dopiero teraz jakaś masakra. Jednak zostałam w domu bo już byłam gotowa do wyjścia i się zaczęło, nie dałabym rady w biurze![]()
LiliankaKornelka
Moderator
mnie lekarz nie waży na wizytachJa sie w ogole nie wazeczekam spokojnie do wizyty
![]()
Aga993
Fanka BB :)
Mnie tak ale przy dotykudziewczyny czy was tez jeszcze palą sutki?taki intensywny bol co by na początku wiadomo dawno minął ale czasem szczegolnie jak czuje podbrzusze to mam wrazenie jakby ktos podpalał mi ich ogniem
![]()
LiliankaKornelka
Moderator
mnie również przy dotyku bolą. Ogólnie mnie piersi nie bolały tylko właśnie sutkidziewczyny czy was tez jeszcze palą sutki?taki intensywny bol co by na początku wiadomo dawno minął ale czasem szczegolnie jak czuje podbrzusze to mam wrazenie jakby ktos podpalał mi ich ogniem
![]()
reklama
LiliankaKornelka
Moderator
Boże już nie mogę się doczekać piątku
tak liczę że dowiem się czy chłopczyk czy dziewczynka
przez to że już te 1 prenatalne miałam to aż tak się nie stresuję wizyta - choć wciąż nie mam wyniku ryzyk i to jakiś tam stres powoduje
no ale i tak wierzę ze jest dobrze i zobaczę w piątek dużo więcej