marietta2112
Fanka BB :)
Teraz jest w Synevo rabat 25% nie chcesz wiedzieć ile mam bety kupionej a i jeszcze dwa prożka, tak na wszelki wypadekLabo naprzeciw pracy. Marzenie. A ja to zyla zlota dla takich![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz jest w Synevo rabat 25% nie chcesz wiedzieć ile mam bety kupionej a i jeszcze dwa prożka, tak na wszelki wypadekLabo naprzeciw pracy. Marzenie. A ja to zyla zlota dla takich![]()
Chcemy wiedziećTeraz jest w Synevo rabat 25% nie chcesz wiedzieć ile mam bety kupionej a i jeszcze dwa prożka, tak na wszelki wypadek![]()
No to w sumie opłacone 5 bet i dwa prożki, żeby ten ewentualny przyrost mieć dobrze sprawdzony. W promocji za te dwa wyniki jest 76 zł juz z opłatą za pobranie. Sama betka 46 z pobraniemChcemy wiedzieć![]()
Do teamu pie*rdolnięte?No to w sumie opłacone 5 bet i dwa prożki, żeby ten ewentualny przyrost mieć dobrze sprawdzony. W promocji za te dwa wyniki jest 76 zł juz z opłatą za pobranie. Sama betka 46 z pobraniem
p.s. chyba zdałam test do klubu wariatek?![]()
Jak to mówił klasyk "kto bogatemu zabroni?"No to w sumie opłacone 5 bet i dwa prożki, żeby ten ewentualny przyrost mieć dobrze sprawdzony. W promocji za te dwa wyniki jest 76 zł juz z opłatą za pobranie. Sama betka 46 z pobraniem
p.s. chyba zdałam test do klubu wariatek?![]()
Już zerwałam, p.s. juz jestem w pracy, szybka akcja. Laboratorium po drugiej stronie ulicy, a do domu też mam blisko, więc nie podpadnie.
Mistrzostwo konspiracji![]()
Twoja beta?Beta 126. Jak na moje pozamiatane
A ile było poprzednio? Przyrost byl wtedy w normie prawda?Beta 126. Jak na moje pozamiatane
Przez ten nieszczęsny pepino byłam w ciazy całe 3 godziny. Kreska wyraźna a beta ujemna. Sytuacja z czerwcowych kresekDobra mam teraz mix w głowie, czy Wy też to widzicie a może te testy pepino takie są…Zobacz załącznik 1714448