reklama
93kora
Fanka BB :)
Kocham mass media !

Lady Loka
Było raz 36 stopni
Kosinka94
Moderator
To nas nas babcia zerkała, bo często chowaliśmy się w jej kukurydzyTaaak, ja też jak wracam wspomnieniami do dzieciństwa to raz, zastanawiam sir jakim cudem żyje, a dwa super beztroskie dzieciństwo...całe dnie na dworze, gry w podchody czy policjantów i złodziei, mama która z okna kontroluje bo przecież nie było telefonów,..

93kora
Czekałam na wyniki z Alabu na odczynnik von Willebranda od końca czerwca. Dzisiaj do mnie babka dzwoni, że muszę powtórzyć iść wynik bo ? No właśnie bo. Zadzwoniłam na infolinię o Oni wgl nie mają tego wyniku. Coś tam kobieta powiedziała, że skrzepy się narobiły i trzeba powtórzyć.
Super następny miesiąc czekania na wyniki.
Najbardziej boje się , że wyjdzie on chujowy po prostu skoro takie skrzepy się narobiły
Super następny miesiąc czekania na wyniki.
Najbardziej boje się , że wyjdzie on chujowy po prostu skoro takie skrzepy się narobiły
Hermeneg
No to chyba mnie tu zjecie ale ja nie nawidxę upałówmarzy mi się zima, śnieg po kolana i krótsze dni
![]()
Ja przybiję piątkę, zimę lubię tylko za śnieg i Boże Narodzenie co prawda no ale lepsze to niż upały

A najbardziej to lubię jesień!

Kosinka94
Moderator
To nie jestem tak że ja kocham upały. Wiosna była zimna (u mnie). Miałam wrażenie że w tym roku się nie zagrzeje, było mi ciągle zimnie. Te parę dni ciepła zrobiły robotę i teraz moje ciało zaczęło normalnie regulować temperaturę, przez co znów mogę popitalać cały czas bez skarpet i kapciach. Wcześniej wyglądałam śmiesznie, bo uwielbiam kapcie ale bez skarpet się nie ruszałamNo to chyba mnie tu zjecie ale ja nie nawidxę upałówmarzy mi się zima, śnieg po kolana i krótsze dni
![]()

Lady Loka
No ten rok nas nie oszczędzaTo nie jestem tak że ja kocham upały. Wiosna była zimna (u mnie). Miałam wrażenie że w tym roku się nie zagrzeje, było mi ciągle zimnie. Te parę dni ciepła zrobiły robotę i teraz moje ciało zaczęło normalnie regulować temperaturę, przez co znów mogę popitalać cały czas bez skarpet i kapciach. Wcześniej wyglądałam śmiesznie, bo uwielbiam kapcie ale bez skarpet się nie ruszałam![]()

Ale może wrzesień i październik będą cieplejsze.
reklama
Kaalaa
Tez sie zastanawiam jak przezylamTaaak, ja też jak wracam wspomnieniami do dzieciństwa to raz, zastanawiam sir jakim cudem żyje, a dwa super beztroskie dzieciństwo...całe dnie na dworze, gry w podchody czy policjantów i złodziei, mama która z okna kontroluje bo przecież nie było telefonów,..