reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
U nas tez ze 2 dni taki hardcore, nosa z domu nie wyciagnelam, ale to tylko 2 dni 😂 teraz odpoczywam na hamaku i udaje, ze jest super cieplo!

A ja niespecjalnie lubię okres świąteczny i wcale nie jest mi do nich śpieszno 🤷🏻‍♀️
Ja czekam tylko na urodziny dzieci i wiosnę bym mogła iść w ogródek sądzić. Końcówka zimy też jest spoko. W styczniu zaczynam planować ogródek i pojawiają się pierwsze wysiewy, zaczynam pędzić kwiaty. Na przyszły sezon będę robić sadzonki suoertuni, bo zrobiłam teraz na próbę 5 i mi się udało ☺️ w przyszłym roku zakupie skrzynie i na każdym oknie oraz barierkach będą kwiaty 🌸🌸🌸

My też tak wychodziny :) tylko jak burza jest to zostajemy w domu. Od niemowlaka, nawet w śnieżycy spacerowałam, bo maly mi spał w wózku :)
Teraz jak pada to ubieramy kalosze, kombinezon i idziemy.
Ale czasem syn chce wracać szybciej, bo np. mu zimno, no to wracamy :)

Ja to znowu odliczam do jesieni bo lubię taki jesienny klimat. Kubki, liście, dynie, jest cieplo, ale nie dogrzewa, bluzy, swetry, tak milutko.
Poza tym ja uwielbiam mojemu kupować tematyczne koszulki, więc już mam odlozone jesienne, halloweenowe i świąteczne. Potem w jesieni chodzi tylko w jesiennych, a od grudnia w świątecznych. Potem na wiosnę i lato już w sumie nic nie ma takiego tematycznego.

Korzystam, bo jeszcze rok albo dwa i mi powie, że obciach 😂
Ja też jestem jesieniara, dzieci śpią a ja kocyk, herbata i książka 🤩

reklama
Do góry