Lady Loka
Fanka BB :)
U nas w Krk byly ze dwa dni takieChyba na czole moich dziecimarze zeby juz bylo lato. A nie… czekajcie, jest lipiec
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w Krk byly ze dwa dni takieChyba na czole moich dziecimarze zeby juz bylo lato. A nie… czekajcie, jest lipiec
![]()
I teraz mi przykro… Bo u nas lipa straszna w tym roku. Ja ponizej 23 stygneU nas w Krk byly ze dwa dni takieserio
Ja też jestem jesieniara, dzieci śpią a ja kocyk, herbata i książkaMy też tak wychodzinytylko jak burza jest to zostajemy w domu. Od niemowlaka, nawet w śnieżycy spacerowałam, bo maly mi spał w wózku
Teraz jak pada to ubieramy kalosze, kombinezon i idziemy.
Ale czasem syn chce wracać szybciej, bo np. mu zimno, no to wracamy
Ja to znowu odliczam do jesieni bo lubię taki jesienny klimat. Kubki, liście, dynie, jest cieplo, ale nie dogrzewa, bluzy, swetry, tak milutko.
Poza tym ja uwielbiam mojemu kupować tematyczne koszulki, więc już mam odlozone jesienne, halloweenowe i świąteczne. Potem w jesieni chodzi tylko w jesiennych, a od grudnia w świątecznych. Potem na wiosnę i lato już w sumie nic nie ma takiego tematycznego.
Korzystam, bo jeszcze rok albo dwa i mi powie, że obciach![]()
No to u nas dziś mega fajnie, byliśmy 3h w lesie i na placu, ale musiałam wracać kropka nakarmic bo coś...Chyba na czole moich dziecimarze zeby juz bylo lato. A nie… czekajcie, jest lipiec
![]()
No ale sobie moment wybrał akurat jak fajnie nam sie w tym lesie siedziało, bez foszkow i awanturJa tam kropka rozumiem, jak jestem glodna tez utrudniam innym zycie![]()
Ja też totalny świrus na tym punkcieJa odliczam do Świąt jak się tylko skończąJestem świątecznym świrem chociaż po ubiegłym roku już ciut mniejszym.
Ale cóż..
Zobacz załącznik 1714595