Hermeneg
Fanka BB :)
Ja też totalny świrus na tym punkcie![]()
Jak dobrze!

Nie będę sama!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też totalny świrus na tym punkcie![]()
Jak dobrze!
Nie będę sama!![]()
Ja to już robię sobie plany na kolejne piękne dekoracje
![]()
Ja uwielbiam przeglądać Pinteresta j patrzeć jak nigdy nie udekoruje chaty bo mnie nie stać![]()
Och ja też przeszukuję zdjęcia jak wariatka i tak rok rocznie mam wish list z dekoracjami większą niż mój portfel
niby dekoracje a potrafią tysiące kosztować
![]()
No to mój Partner nawet nie obchodzi świąt...szanuję to ale jednocześnie nie odmawiam sobie do nich prawa i nie pozbawiam się przyjemności z ich obchodzenia. Nadrabiam w moim domu rodzinnymSiostro
Mój mąż nie przepada za dekoracjami, nawet choinka to zbytek łaski
Co roku mówi, że kupuje żywą tylko dla mnie i naszej córy![]()
Jak to nie ma gdzie stawiaćA moze beda jakies zajecia tylko raz w tyg? Wtedy macie i to i to, to sa 2 dni![]()
A co do ozdob, co wracalam z czyms ze sklepu to bylo „znowu? Gdzie to postawisz?”nie mam juz gdzie stawiac to fakt, ale trudno
![]()
No to mój Partner nawet nie obchodzi świąt...szanuję to ale jednocześnie nie odmawiam sobie do nich prawa i nie pozbawiam się przyjemności z ich obchodzenia. Nadrabiam w moim domu rodzinnymchoć na przestrzeni lat widzę w nim światełko lekkiego świątecznego przebłysku
![]()