reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Trafiliąmy dzisiaj na spacerze na sąsiedzkie śpiewanie i ojeju ale to było fajne. Ja kocham muzykę, młody też, bo staliśmy tak z 6 piosenek, a on stał koło gitarzysty i patrzył jak zahipnotyzowany ❤️
Dla mnie też super, bo dawno na niczym takim nie byłam, raczej wszystko nam wchodziło na pory drzemki, plus to jednak małe dziecko, ktorego nie interesują jeszcze takie eventy.

Teraz mam dylemat czy jednak nie zapisać go na jakieś zajęcia muzyczne, bo kurcze ja wiem, że jakieś zdolności w tym kierunku ma, ale nie chcę, żebysmy chodzili 2x w tygodniu gdzieś, bo to dużo dla 2-3 latka, musimy wybrać albo sport albo muzyka 🙈
Sport też mu się na pewno spodoba, ale muzyka go ciągnie.

A moze beda jakies zajecia tylko raz w tyg? Wtedy macie i to i to, to sa 2 dni :)

A co do ozdob, co wracalam z czyms ze sklepu to bylo „znowu? Gdzie to postawisz?” :D nie mam juz gdzie stawiac to fakt, ale trudno :D

Siostro 🥹❤️
Mój mąż nie przepada za dekoracjami, nawet choinka to zbytek łaski 🤣
Co roku mówi, że kupuje żywą tylko dla mnie i naszej córy 😁
No to mój Partner nawet nie obchodzi świąt...szanuję to ale jednocześnie nie odmawiam sobie do nich prawa i nie pozbawiam się przyjemności z ich obchodzenia. Nadrabiam w moim domu rodzinnym 😊 choć na przestrzeni lat widzę w nim światełko lekkiego świątecznego przebłysku 😆

reklama
No to mój Partner nawet nie obchodzi świąt...szanuję to ale jednocześnie nie odmawiam sobie do nich prawa i nie pozbawiam się przyjemności z ich obchodzenia. Nadrabiam w moim domu rodzinnym 😊 choć na przestrzeni lat widzę w nim światełko lekkiego świątecznego przebłysku 😆

Jak są przebłyski to jest dobrze! Może na któreś Święta jego optymizm Cię wręcz oślepi blaskiem 😀

Do góry