reklama
Kaalaa
Fanka BB :)
Ja wlasnie tez, sa takie, ze 3 dni i na pierwszy nawet p.bolowa nie pomoze i tak sie mecze caly dzien, a sa bardziej „lajtowe” jak dzis, ze po tabletce z polowa bolu zejdzie i trwa z 2 dniWspółczujęteż miewam migreny i to takie które trwają do 3 dni. Oszaleć można
![]()

Hermeneg
Ja wlasnie tez, sa takie, ze 3 dni i na pierwszy nawet p.bolowa nie pomoze i tak sie mecze caly dzien, a sa bardziej „lajtowe” jak dzis, ze po tabletce z polowa bolu zejdzie i trwa z 2 dniwtedy jeszcze funkcjonuje normalnie, ale bankowo mam dzisiaj luzny dzien, bez spiny
zreszta! Wstalam o 8! Nie pamietam kiedy ostatnio obudzilam sie o takiej godzinie
![]()
To widzę, że mamy identycznie bo u mnie też raz tabletka pomaga a raz nie

Już się urlopujesz, prawda?

Nicky95
łączę się w bólu z wamiWspółczujęteż miewam migreny i to takie które trwają do 3 dni. Oszaleć można
![]()

Lady Loka
Moja mama mi wysłala rano rolkę, że powinno się chronić i pilnować drzemek nawet do 4rż, bo są mega ważne dla rozwoju mózgu i samoregulacji.A u mnie młody wstał równo o 3 w nocy i tak płakał, że głowa mała.
Zauważyłam, że jak robi sobie drzemkę w dzień to nie ma w nocy cyrków, jak śpi w dzień to spokojną noc ma.
Dla mnie to kluczowe szczególnie, że mamy jakiś trend, żeby te dzieci jak najszybciej z drzemek schodziły i jak najszybciej zrezygnowaly całkiem, bo mino wszystko drzemka to obciążenie dla reszty rodziny, trzeba się dostosować do małego człowieka.
Dla mnie to też wazne, bo nawet tu na forum niektorzy już u roczniaków eliminują drzemki.
Ja bym chciała żeby mój syn mal drzemki, niestety od 2 roku życia sam z nich zrezygnował, za to zasypiał na noc o 17 ...Moja mama mi wysłala rano rolkę, że powinno się chronić i pilnować drzemek nawet do 4rż, bo są mega ważne dla rozwoju mózgu i samoregulacji.
Dla mnie to kluczowe szczególnie, że mamy jakiś trend, żeby te dzieci jak najszybciej z drzemek schodziły i jak najszybciej zrezygnowaly całkiem, bo mino wszystko drzemka to obciążenie dla reszty rodziny, trzeba się dostosować do małego człowieka.
Dla mnie to też wazne, bo nawet tu na forum niektorzy już u roczniaków eliminują drzemki.
Lady Loka
Odrabial w nocyJa bym chciała żeby mój syn mal drzemki, niestety od 2 roku życia sam z nich zrezygnował, za to zasypiał na noc o 17 ...
Wiesz, mi nie chodziło o takie przypadki jak Twój, tylko o takie, gdzie rodzic skraca albo zaniedbuje te drzemki.
Bo ja też mogłabym mojego bez problemu już przetrzymać cały dzien. Nie zaśnie mi w aucie, nie zaśnie w wózku, do drzemki musi być butla i łózko, wystarczyloby, zebym nie proponowała i tyle.
Czasami trzeba zadbać o drzemkę. Czasami się nie uda, tak jak u Was, czasami raz się uda, raz nie, tak jak u Kory, ale często rodzic świadomie obcina drzemki.
LadyStrejser
Ehhh długo mnie na tym wątku nie było...
Jestem w trakcie biochemu albo Bóg wie czego...
Miałam słaby przyrost bety,potem spadek kilka jednostek... W sobotę powtórzę betę czy spada czy rośnie (ale progesteron mialam dosyć wysokie ,więc wykluczam raczej cp,gin też)... Jeszcze przy tym wszystkim złapało mnie jakieś grypsko, zatoki, gardło...
Stwierdziłam z mężem ,że to jest nasza ostatnia strata i ,że nie będziemy się starać o kolejne dziecko... Ponad rok czekałam na dwie kreski,czułam się dobrze,nie miałam plamień itp.a i tak biochem...
Może nam się odwidzi za jakiś czas,może nie... Ehhh potrzebujemy odpocząć i niech się to już poronienie zacznie,chce mieć to już za sobą...
Jestem w trakcie biochemu albo Bóg wie czego...
Miałam słaby przyrost bety,potem spadek kilka jednostek... W sobotę powtórzę betę czy spada czy rośnie (ale progesteron mialam dosyć wysokie ,więc wykluczam raczej cp,gin też)... Jeszcze przy tym wszystkim złapało mnie jakieś grypsko, zatoki, gardło...
Stwierdziłam z mężem ,że to jest nasza ostatnia strata i ,że nie będziemy się starać o kolejne dziecko... Ponad rok czekałam na dwie kreski,czułam się dobrze,nie miałam plamień itp.a i tak biochem...
Może nam się odwidzi za jakiś czas,może nie... Ehhh potrzebujemy odpocząć i niech się to już poronienie zacznie,chce mieć to już za sobą...
LadyStrejser
A co do drzemek - mam 3 letnią córkę i młoda raz ma drzemki a raz nie - różnie z tym bywa i to prawda,że trzeba cały dzień tzn. popołudnie dostosować do dziecka,gdy jednak musi się zdrzemnąć.
Mała wstaje o różnych porach,czasami wytrzymuje 12 h aktywności i idzie spać już na noc a czasami wytrzyma 7 i ma 2h drzemki +-
loteria
Mała wstaje o różnych porach,czasami wytrzymuje 12 h aktywności i idzie spać już na noc a czasami wytrzyma 7 i ma 2h drzemki +-

reklama
Kaalaa
No wlasnie, zeby zawsze pomogla to bym chociaz miala nadzieje na przetrwanie, a tu dupaTo widzę, że mamy identycznie bo u mnie też raz tabletka pomaga a raz nie
Już się urlopujesz, prawda?![]()
Taaak, od dzis!