reklama
Kosinka94
Moderator
To my przygotowani. Ba, mąż nawet zrobił grzanie wody, a tu taka lipa z pogodąJa wcale. Nawet nie przygotowany w tym roku, po zimie tylko woda spuszczoną![]()

Kosinka94
Moderator
Mieliśmy mieć upalne lato, rekordowe temperatury, to może teraz i ta deszczowa pogoda aż tak długi się nie przeciągnie jak to zapowiadająAle to inne zimno bylo! Takie cieplejsze!no i jak lipiec byl zimny, to sierpien goracy, a tu sie nie zapowiada
![]()

Kaalaa
Fanka BB :)
To chyba zeszloroczne prognozy nam podajaMieliśmy mieć upalne lato, rekordowe temperatury, to może teraz i ta deszczowa pogoda aż tak długi się nie przeciągnie jak to zapowiadają![]()

My też mieliśmy kupić nowy basen, taki duuuzy, 5 m długości i nie kupiliśmy
za rok...
Dla mnie sierpień to już koniec wakacji, zaraz będzie się robić szybciej ciemniej, szybciej chłodniej, do tego dzieci idą na dwa pierwsze tyg sierpnia do przedszkola...

Dla mnie sierpień to już koniec wakacji, zaraz będzie się robić szybciej ciemniej, szybciej chłodniej, do tego dzieci idą na dwa pierwsze tyg sierpnia do przedszkola...
Kosinka94
Moderator
Już dzień staje się krótszyMy też mieliśmy kupić nowy basen, taki duuuzy, 5 m długości i nie kupiliśmyza rok...

Lady Loka
Wakacje miał inny wymiar jak się było dzieckiem
ja pamiętam ten klimat jeżdżenia nad morze. Sama nie umiem teraz takiego sobie zrobić. Tęsknię, czasami chętnie cofnęłabym się o 20 lat. Wyjazd na kolonię, powrót, siedzenie sobie w domu albo u babci, zero zmartwien, zero problemów, totalna taka nieświadomość tego, że coś moze pójść nie tak.

93kora
Eee to ja mam mini basen dla Dzidzia i korzystaliśmy dużo
Tak w ogole to sprzed roku i sprzed 2 lat mam zdjęcia z dokladnie tego samego czasu i też w swetrze i z narzekaniem na zimno![]()
To ja mam dla młodszego spory basen, w tamtym roku kupowaliśmy. Jak usiądę po turecku to i ja wejdęMy też mieliśmy kupić nowy basen, taki duuuzy, 5 m długości i nie kupiliśmyza rok...

I w tym roku też go nad morze zabieramy
Załączniki
reklama
Kaalaa
Taaak za dziecka te wakacje to inny klimat, cofnelabym sie czasem do tego momentu.. cale dnie na dworze, kolonie, wypady nad jeziorko i jedyne co mialo znaczenie to czy liczba lodow w zamrazarce sie zgadza.. ale czas plynal zdecydowanie wolniej..