reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Ja dzisiaj mialam wizytę i wszystko wyszlo dobrze- maluch z usg cały czas wychodzi większy, ale tego wlasnie sie spodziewałam. Prenatalne za 2 tygodnie, ale juz dzis oglądałam paluszki, stopy 🥰 ja zamykam miesiąc, wiec wiem, ze wy te obrazki macie juz dawno za sobą, ale dzielnie Was gonię 😁

Co do wózków to przy córce dostaliśmy po synu siostry bugaboo fox i bardzo nam sie sprawdził, bo robiliśmy sporo wycieczek po nierównym terenie. Jest to jednak spory wózek i na pewnym etapie dokupiliśmy bardziej kompaktową spacerówkę. Do tej pory korzystamy z obu wózków, mimo ze corka w listopadzie kończy 3 lata- nie jeździ jakoś bardzo dużo, ale jeszcze nam sie przydają.
Jeszcze jutro ja mam wizyte, to ja zamkne miesiac 😊😊

Czy śpicie już z poduszką ciążową ? Zaczyna mi być niewygodnie i myślę żeby się rozejrzeć i kupić jakąś. Polecacie jakieś ?
podobnie mam. Podkładam poduszkę i mimo ledwo odstającego brzuszka jak po konkretnym obiedzie, jest mi z nią wygodniej,
Czas chyba sprawdzić czy moja z przed 7 lat się do czegoś nadaję czy czas na nową 😅
I jeszcze daje radę z poduszką pod nogą, ale całkiem na płasko już gniecie 😂

Ostatnio powiedziałam teściowej że nie mam ochoty na mięso a na widok ryb mnie mdli a ona na to o to będzie chłopak 🤣 i to mnie zdenerwowało 🤣🤣🤣 a wcześniej mówiła pewnie masz ochotę na ogórki kiszone a ja no właśnie nie, w ogóle, tylko chce mi się owoców, słodkich i lodów 😀cerę mam tak okropną codziennie nowe pryszcze. Wiem że to zabobony, ale nie mogę pozbyć się myśli o dziewczynce. A tu będzie zaskoczenie jak jednak chłopak się okaże 🤣🤣
z synem miałam ideolo cerę, włosy rosły, piękna byłam 😂😂 a teraz,.. dekolt w pryszczach…. Na ryju pryszcz co
Chwilę…. Czuje się jakaś gruba już 😂
Ale na prenatalnych powiedział że jeszcze za wcześnie ale skoro zapytałam to on ocenia ten guzek (czy jak to się nazywa) wskazuje na chłopca bo idzie lekko do góry,

Planujecie zapisywać się do szkoły rodzenia? Wiecie może kiedy się tym tematem zainteresować i na co zwracać uwagę?
nie, przy pierwszym dziecku też nie byłam, szybko nauczyłam się oddychać 😂 ale miałam też czas z położna więc wypytałam o pozycje wszystkie itp rodzenia. A narazie rozglądam się za jogą w ciąży, mam w okolicy;)

Zadowolona także byłam z wózka bebetto holland, spacerówka ogromna. Ale kupiłam 2w 1 aby łatwiej było sprzedać później. A spacerówka na strychu z Joie Flex signature. Kocham te spacerowe. Teraz patrzę na venicci ;)2w1

reklama
Do góry