reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sex w ciazy

Hejka mam pytanie
Jestem w 22 tc ciąży
O ciąży dowie
dzialam Się 5 +6 i już od wtedy mam kazać współżycia obecnie ciąża rozwija się prawidłowo. Czy mogę zapytać się mojej pani ginekolog o stosunek czy odpuścić

reklama
Seks w ciąży niezagrożonej można zawsze uprawiać, od jej początku do jej końca.
Jeśli było wskazanie nieuprawiać z powodu jakiegoś, a już stan zdrowia i stan ciąży się poprawił, to pewnie - czemu nie pytać? Seks jest ogólnie dobry dla ciąży.

reklama
Hejka mam pytanie
Jestem w 22 tc ciąży
O ciąży dowie
dzialam Się 5 +6 i już od wtedy mam kazać współżycia obecnie ciąża rozwija się prawidłowo. Czy mogę zapytać się mojej pani ginekolog o stosunek czy odpuścić
Miałam żywą krew na początku ciąży i różne przeboje ale zakaz seksu tylko po amniopunkcji przez 10 dni.
Zapytaj jak najbardziej. Jeśli nie ma zagrożenia to powinna dać zielone światło.
Chociaż znam przypadki ginekologów co całą ciąże mówią że nie ale bez podawania powodu 🫣

Do góry