kami1094
Fanka BB :)
Ahahaha. Miałam BIAŁĄ bluzę z falbanami i buty na platformie.A co na górę? Bo chyba w samych pantalonach nie byłaś?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahahaha. Miałam BIAŁĄ bluzę z falbanami i buty na platformie.A co na górę? Bo chyba w samych pantalonach nie byłaś?![]()
Ooo dziękuję - tak mi mówi,tak mi dobrzeYyyyy...
Ile Ty masz tu lat?Bo wyglądasz na taką młodziutką dziewuszkę.
Ooo dziękuję - tak mi mówi,tak mi dobrzemiałam 28 lat
4 lata temu pod koniec lipca ślubowałam staremu
Chłopak mojej kuzynki ma 20 lat to mówi,że ja na takie 23 lata wyglądam - ponoćNie no, ale zupełnie serio to bym Ci 28 nie dała.
Ja nie wiem czy bym 23 nawet dała na tym zdjęciu...![]()
Chłopak mojej kuzynki ma 20 lat to mówi,że ja na takie 23 lata wyglądam - ponoća zmary mam, odbarwienia na twarzy, suchą skórę
![]()
Mieszaną i mam trochę skłonności do zaczerwienieńA skórę masz też wrażliwą?
Można miec sam kościelnyTak- ksiądz wysyła podpisane dokumenty do urzędu stanu cywilnegonie można mieć tylko kościelnego - można mieć sam cywilny a później (gdy się chce oczywiście) kościelny ale nigdy sam kościelny.
Mieszaną i mam trochę skłonności do zaczerwienień
Mozna,możnaTak- ksiądz wysyła podpisane dokumenty do urzędu stanu cywilnegonie można mieć tylko kościelnego - można mieć sam cywilny a później (gdy się chce oczywiście) kościelny ale nigdy sam kościelny.