reklama
Ja też...ale ja musze, bo inaczej klucha w żołądku.No właśnie jem.Kurde.
Ja ciągle coś jem.
Lady Loka
Fanka BB :)
A o której macie drzemkę?bo
wiesz co, mój młody (2l) ma też teraz taki problem, że na drzemkę w 2 minuty odpada, a potrafi kręcić się 30-40 na nocny.
Ja ukrocam absurd jak zaczyna mnie szczypać/kopac/cośtam na wyciszenie, albo robi jakieś jazdy ze wyrzuca z łóżeczka rzeczy a potem chce je z powrotem. Dzieci podczas kręcenia się po łóżku też się wyciszają, więc pozwalam mu na to, siedzę koło jego łóżeczka i jak próbuje stamtąd wychodzić to mówię, żeby zamknął oczka i się położył. Wydaje mi się, że ten problem z długim zasypianiem a szybkim na drzemki pojawia się, gdy zaczyna się dysproporcja między snem nocnym a drzemka. Jak ma za długie drzemki w dzień to nie chce iść spać na noc, ale skraca sobie tym sen nocny, więc wstaje bardziej zmęczony, bo jednak ten sen nocny jest bardziej regenerujący i znowu próbuje odbić to drzemka. Jak go pilnuje z drzemkami i budzę po 1,5 h maksymalnie i budzę ok. 7:30 to nie ma problemu z cudami na zasypianie.
No ja stopuję jak zaczyna się joga

No właśnie jem.Kurde.
Ja ciągle coś jem.
A na początku przytylas?
Bo to by się zgadzało, na początku się mocno nabiera wody, a potem woda schodzi, brzmi ok.
xewee
Moderator
Mysle,ze nie będą sie czepiaćW granicach 2 kg
Kaalaa
To skrocenie drzemki powinno pomoc, a noz bedzie lepiej, a jak za iles miesiecy znow tak bedzie to moze byc znak, ze koniec drzemek
Ja dzisiaj 3 h lepilam pierogi, denerwuje mnie ta moja rodzinka, ze tyle je
co gorsza ja probuje cos zrzucic i malo co jem, a te hieny jedza za 3 a chudna 
Ja dzisiaj 3 h lepilam pierogi, denerwuje mnie ta moja rodzinka, ze tyle je
loumarie
A o której macie drzemkę?
No ja stopuję jak zaczyna się joga
A na początku przytylas?
Bo to by się zgadzało, na początku się mocno nabiera wody, a potem woda schodzi, brzmi ok.
No właśnie myślałam, że to jakaś może puchlina hormonowa na początku była. Na okres potrafię złapać wagi, np
Kosinka94
Moderator
Co trzeba mieć w głowie, żeby odrazu wiedzieć z czym skojarzyćJednak żal tej służby zdrowia czasem![]()

reklama