Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robilam wczoraj popoludniu na facelle i biel vizira choc PMS w tym cyklu jakis slabszy. Nie czuje sie jak na okres...A jutro mamy az 3 sikacze z rana, juz przebieram nozkami![]()
Będziesz testować jutro?Ja robilam wczoraj popoludniu na facelle i biel vizira choc PMS w tym cyklu jakis slabszy. Nie czuje sie jak na okres...
To dobry pomysł, poród to niestety... dużo osób w twoich okolicach intymnych.A może ciąża w towarzystwoe terapeuty?ja tak miałam. Jak się denerwowałam, to mogłam zadzwonić. Bo generalnie jest korelacja między taką nerwówką w ciązy, a późniejszym hajnidem, a tak od siebie, to jednak jeżeli da się wyeliminować czynnik ryzyka to zawsze wygodniej jak Twoje dziecko hajnidem nie jest
to tylko jeden czynnik, ale praktycznie jedyny, który zależy od nas.
To az sie prosi, zeby jutro powtorzyc!Ja robilam wczoraj popoludniu na facelle i biel vizira choc PMS w tym cyklu jakis slabszy. Nie czuje sie jak na okres...
Raczej nie. Czekam na okres.Będziesz testować jutro?
Ale zapytali Cię o zgodę, prawda?To dobry pomysł, poród to niestety... dużo osób w twoich okolicach intymnych.
Na mnie uczono studentów wiec na zakładanie balonika zaglądało mi kilkanaście par oczu w krocze![]()
Dla mnie najbardziej traumatyczna była obowiązkowa lewatywa przed CCTo dobry pomysł, poród to niestety... dużo osób w twoich okolicach intymnych.
Na mnie uczono studentów wiec na zakładanie balonika zaglądało mi kilkanaście par oczu w krocze![]()
Możesz się udzielać, normalnie byłaś zapisana na testowanie przecież. Tylko wpisałam CiMiałam nie wchodzić na forum, ale chyba się uzależniłam.. podczytuję was dalej
Właśnie też mamy dwójkę, bardzo chciałam trzecie dziecko, mąż dalej chce, ale po ciąży biochemicznej też nie raz się boję co się może jeszcze wydarzyć.. ale chęć posiadania jeszcze jednego szkraba jest silniejsza
W jakim wieku masz dzieci?
PS. Mogę nie raz coś pisać chociaż na razie nie wpisuję się na testowanie, bo dopiero okres przyszedł? 10 dni spóźnienia..