Peppcia
Fanka BB :)
No mój to tak najlepiej co 3 dniZ ciekawości Wasi mężowie/partnerzy też potrzebują dnia odpoczynku?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mój to tak najlepiej co 3 dniZ ciekawości Wasi mężowie/partnerzy też potrzebują dnia odpoczynku?
Cytat zaznaczasz i potem robisz wklej i odpowiadaszDziewczyny jak się oznacza dwie osoby w jednej wiadomości? Jak Wy to robicie? Chciałam odpowiedzieć na pytanie ale nie wiem jak... (Tak, jestem ułomna cyfrowo)... Pytałyscie ile jestem dni po, i dla tych dziewczyn odpowiadam : a ch. Wie, cykl mi się rozjechał. Więc albo 11 albo 9. Naprawdę nie mam pojęcia bo troszkę oblałam (w sensie przenośnym ale i dosłownym) owulaki. Powinnam mieć skok 13 (tak mam zawsze), i jak zrobiłam 14 było blado. Założyłam, że jestem już po, ale coś mnie tknęło i zrobiłam jeszcze 16i 17i dopiero była mocna kreska... Więc diabeł wie... Teraz to już czekam do @ i zacznę normalnie się obserwować bo jednak na spontanie to nie dla mnie zabawa. P.s czekam do @ (bo nadal tli się we mnie jakaś nadzieja) i na ten cykl kupię żel, może to pomoże. I muszę męża przekonać, że co drugi dzień trzeba się wstrzymać, bo może to to? Chociaż pomysłem jest lekko mówiąc zniesmaczony. ;p
Chodzi mi nie o cytat, tylko oznaczenie takie jakby z hiperłączem.Cytat zaznaczasz i potem robisz wklej i odpowiadasz![]()
Mój dokładnie tak samo, jak mi powiedziałam, że kolejny cykl co drugi dzień to miał minę jak kot s. na pustyni.Mój może 2 razy dziennie i to codziennie
Kiedy nie zawołam to idzie, jak nie ma z 3-4 dni, bo okres to on już widzę, że ledwo daje radę bez
Także co chłop to inaczej
To przed nazwą użytkownika wstawiasz @Chodzi mi nie o cytat, tylko oznaczenie takie jakby z hiperłączem.
pod tym wzgledem to jak nastolatek, mrugniesz za szybko oczami i dla niego to juz znakZ ciekawości Wasi mężowie/partnerzy też potrzebują dnia odpoczynku?