reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

To ja tak na Vinted przepadłam. Poza ubrankami udało mi się upolować w idealnym stanie śpiworek do łóżeczka i inny do gondoli. Z tym do łóżeczka to stwierdziłam, że wolę najpierw używany kupić, bo nie wiadomo czy dziecko będzie w ogóle w tym chciało spać. Jak będzie ok, to drugi na zmianę kupimy już nowy. A otulacz do fotelika to wezmę na pewno od Rolle.rsy, chyba @LadyLoka polecała je na jakimś wątku (przeglądałam stare w temacie wyprawki).
Generalnie już z połowę wyprawki mam 😅
Tak :D ja mialam do łupiny spiworek Rollersy i był super :)
A teraz u 2latka mamy do fotelika ponczo z Patulove :) kupiłam rok temu po tym jak kilka razy siłowałam się na szybko z kurtką i jeju jakie to super jest :)

reklama
To ja tak na Vinted przepadłam. Poza ubrankami udało mi się upolować w idealnym stanie śpiworek do łóżeczka i inny do gondoli. Z tym do łóżeczka to stwierdziłam, że wolę najpierw używany kupić, bo nie wiadomo czy dziecko będzie w ogóle w tym chciało spać. Jak będzie ok, to drugi na zmianę kupimy już nowy. A otulacz do fotelika to wezmę na pewno od Rolle.rsy, chyba @LadyLoka polecała je na jakimś wątku (przeglądałam stare w temacie wyprawki).
Moje noworodki to w tulikach spały, różne są opinie, ale oni jak byli ściśnięci to do łóżeczka i spały w sekundę spokojnym snem.

reklama
To ja tak na Vinted przepadłam. Poza ubrankami udało mi się upolować w idealnym stanie śpiworek do łóżeczka i inny do gondoli. Z tym do łóżeczka to stwierdziłam, że wolę najpierw używany kupić, bo nie wiadomo czy dziecko będzie w ogóle w tym chciało spać. Jak będzie ok, to drugi na zmianę kupimy już nowy. A otulacz do fotelika to wezmę na pewno od Rolle.rsy, chyba @Lady Loka polecała je na jakimś wątku (przeglądałam stare w temacie wyprawki).
I masz dobre podjęcie. Ja kupiłam nowy, a dziecko nie będzie w nim spać. Już spakowałam siostrze, może u niej się sprawdzi.

Do góry