reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Niestety tak - na ostatnie 6 owulacji w 4 cyklach pęcherzyk sie zapadał albo rósł za duży i nie pękał 🥲 liczyłam na to, że czas coś zmieni ale chyba nie mam na co czekać.

Przede wszystkim trzeba mieć śluz płodny - ja go nigdy w życiu chyba nie doświadczyłam 😅 mam w okresie okoloowulacyjnym bardziej mokro, ale białko jaja to na pewno nie jest 🥲
No tak, mnie też nigdy nie zalewało. Ale w fazie lutealnej można zaobserwować nawet w środku, że to co jest jest bardziej "suche". 😀

reklama
Niestety tak - na ostatnie 6 owulacji w 4 cyklach pęcherzyk sie zapadał albo rósł za duży i nie pękał 🥲 liczyłam na to, że czas coś zmieni ale chyba nie mam na co czekać.

Przede wszystkim trzeba mieć śluz płodny - ja go nigdy w życiu chyba nie doświadczyłam 😅 mam w okresie okoloowulacyjnym bardziej mokro, ale białko jaja to na pewno nie jest 🥲
Kurde i ginekolog nie zapisał Ci jeszcze ovitrelle? Moim zdaniem szkoda tych zmarnowanych cykli

Kurde i ginekolog nie zapisał Ci jeszcze ovitrelle? Moim zdaniem szkoda tych zmarnowanych cykli
Nie staramy się jeszcze roku - liczyłam, że po latach brania antykoncepcji organizm musi wrócić do swojej równowagi i nie chciałam 😊 ale teraz już właściwie wszystko mi jedno, czekamy do września na ponowne badania nasienia - jeśli będą spoko to zaczynam we wrześniu się stymulować 😁

reklama
@Hermeneg żyjesz? ;) jakaś cisza od Ciebie od piątku i zachodzę w głowę czy wyprowadziłaś dziś psiaki czy nie. No i znowu laski musiały Cię wyręczyć w podawaniu kawy!!! Jak to tak? 😁

Jestem i Was czytam tylko się nie udzielam bo żem wkurwiona na to co się odjaniepawliło.
Nie wiem jak mam zajść w ciążę nawet dzięki in vitro jeśli nawet pomimo leków moje jajniki sobie robią co im się żywnie podoba 🙄
Czyje się bardzo zrezygnowana.

Do góry