callina
Fanka BB :)
hahahaMam nadzieje, ze o tej przerwie zapomnialas tak szybko jak napisalas![]()

a patrzcie jaki dziś z drugiego siku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahaMam nadzieje, ze o tej przerwie zapomnialas tak szybko jak napisalas![]()
nie wiem co na to mąż i jego zapalenie spojówekMam nadzieje, ze o tej przerwie zapomnialas tak szybko jak napisalas![]()
O moja bliźniaczko, u mnie też w tym miesiącu 11dc11 dc
jak wstawałam do pracy o 5:00 dziś to zrobiłam ale piku nie było, w ciągu dnia nie miałam jak, a teraz godzina 21:00 i pik jak ta lala
12 dni wcześniej niż ostatnio![]()
Taki progesteron to wręcz ciążowyTeraz wskoczyły mi wyniki progesteronu z soboty.i teraz to już wgl nic nie wiem,kiedy ta owulacja mogła być.no totalnie nie czuje się jak po owulacji.w dodatku nadal mam śluz jak płodny a cycki jak flaki![]()
Nie testowałam.bo myślałam że nawet owulacji nie byłoTaki progesteron to wręcz ciążowya testować próbowałaś?
Uuu a ten prożek to taki trochę ciążowy nawetTeraz wskoczyły mi wyniki progesteronu z soboty.i teraz to już wgl nic nie wiem,kiedy ta owulacja mogła być.no totalnie nie czuje się jak po owulacji.w dodatku nadal mam śluz jak płodny a cycki jak flaki![]()
Nie nastawiam się zabardzo.potrafilam mieć proga 26ng bez ciążyUuu a ten prożek to taki trochę ciążowy nawet![]()
no właśnie pamiętam, że ty też tak szybko!O moja bliźniaczko, u mnie też w tym miesiącu 11dc![]()