reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Ja również brałam żelazo w tabletkach/proszkach z 10 lat temu. Faktycznie się wyleczyłam. Przez krwotoki mialam hemoglobinę poniżej 6, żelazo opłakane. A jestem dodatkowo z tych których dieta jest raczej opłakana. Dieta nie jesteśmy w stanie poratować naszego żelaza. Co najwyżej mozemy żelazo utrzymać na prawidłowych torach.

reklama
Hej, muszę się pochwalić, wczoraj się kochaliśmy a dziś na teście owu mam pik, więc bardzo liczę na ten miesiąc, to będzie taki prawdziwy miesiąc gdzie na prawdę może coś z tego być <3
To jeszcze jutro działajcie i trzymam kciuki żeby się udało 😊 będziesz szła do ginekologa potwierdzić owulację?

Dziewczyny, siostra ma przecudowna córkę lat 3. Na początku byl ciężki gagatek. Mieszkałam z siostra jak urodziła i odechciało mi sie dzieci na jakiś czas. W tej chwili jak podrosła to po prostu chodzące szczęście 😍 tez chcę takiego brzdąca. Nawet moj, który z rodziną jest slabo zżyty po poznaniu mojej siostrzenicy zachciał 😂

@Peppcia @Gryfin @Hermeneg dzięki dziewczyny za wsparcie, jakoś się podnoszę powoli. To wszystko jest trudne i tyle, ale jutro będzie nowy dzień. Fakt, ciężki czas w pracy, w domu też lekko nie jest ale przecież każde jutro to nowa szansa. Mam nadzieję, że jakiś się pozbieramy z moim i to wszystko zagra. Zaczynanie wszystkiego od zera jest trudne ale nie ma rzeczy niemożliwych. ;)

Hej, nie było mnie cały week bo nie miałam zasięgu 🙈 dopiero czytałam co tam u was
Można mi wpisać @
Mówię zrobię jeszcze jeden test skoro jest, nasikałam do kubeczka, a tu krew na papierze 😒 w 25dc, zawsze mam cykle 27/28 także trochę się zdziwiłam

@Peppcia @Gryfin @Hermeneg dzięki dziewczyny za wsparcie, jakoś się podnoszę powoli. To wszystko jest trudne i tyle, ale jutro będzie nowy dzień. Fakt, ciężki czas w pracy, w domu też lekko nie jest ale przecież każde jutro to nowa szansa. Mam nadzieję, że jakiś się pozbieramy z moim i to wszystko zagra. Zaczynanie wszystkiego od zera jest trudne ale nie ma rzeczy niemożliwych. ;)
Wiesz że pod tymi wszystkimi gorszymi chwilami jest w Tobie ogromna siła i pozytywne myślenie 🩷 trzymam ogromnie za Was kciuki 🤞🤞🤞

reklama
Do góry