reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
11 dc 😂🙈
jak wstawałam do pracy o 5:00 dziś to zrobiłam ale piku nie było, w ciągu dnia nie miałam jak, a teraz godzina 21:00 i pik jak ta lala 😂

12 dni wcześniej niż ostatnio 🙈

Załączniki

• IMG_20250817_214543211_HDR~2.jpg
    IMG_20250817_214543211_HDR~2.jpg
    331,7 KB · Wyświetleń: 52
@Peppcia @Gryfin @Hermeneg dzięki dziewczyny za wsparcie, jakoś się podnoszę powoli. To wszystko jest trudne i tyle, ale jutro będzie nowy dzień. Fakt, ciężki czas w pracy, w domu też lekko nie jest ale przecież każde jutro to nowa szansa. Mam nadzieję, że jakiś się pozbieramy z moim i to wszystko zagra. Zaczynanie wszystkiego od zera jest trudne ale nie ma rzeczy niemożliwych. ;)

Uwielbiam Twoje pozytywne myślenie mimo wszystko 🥹😘

Hej, nie było mnie cały week bo nie miałam zasięgu 🙈 dopiero czytałam co tam u was
Można mi wpisać @
Mówię zrobię jeszcze jeden test skoro jest, nasikałam do kubeczka, a tu krew na papierze 😒 w 25dc, zawsze mam cykle 27/28 także trochę się zdziwiłam

Test, najlepszy wywoływacz okresu 🙄😜

@Hermeneg jak się czujesz? Jak Twoja głowa?

Mi dopiero odpuściło dzisiaj około południa 🙈

Dziękuję, że pytasz ❤️
U mnie przeszło wczoraj na szczęście i póki co jest ok 🥹
Widzę, że Ty się za to namęczyłaś 🫂

reklama
Do góry