Kaalaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To właśnie dzisiaj niedawno jak wróciliśmy do domu z jeziora. Dzisiaj by było 11dpo, ale na implantację to za dużo krwi by było i w 3 ciążach co byłam nigdy nie miałam w sumie nawet kropeczki krwi
@Peppcia @Gryfin @Hermeneg dzięki dziewczyny za wsparcie, jakoś się podnoszę powoli. To wszystko jest trudne i tyle, ale jutro będzie nowy dzień. Fakt, ciężki czas w pracy, w domu też lekko nie jest ale przecież każde jutro to nowa szansa. Mam nadzieję, że jakiś się pozbieramy z moim i to wszystko zagra. Zaczynanie wszystkiego od zera jest trudne ale nie ma rzeczy niemożliwych.![]()
Hej, nie było mnie cały week bo nie miałam zasięgudopiero czytałam co tam u was
Można mi wpisać @
Mówię zrobię jeszcze jeden test skoro jest, nasikałam do kubeczka, a tu krew na papierzew 25dc, zawsze mam cykle 27/28 także trochę się zdziwiłam
No to jest grubaśny, porządny pik11 dc
jak wstawałam do pracy o 5:00 dziś to zrobiłam ale piku nie było, w ciągu dnia nie miałam jak, a teraz godzina 21:00 i pik jak ta lala
12 dni wcześniej niż ostatnio![]()
No tym razem trzymało długo i to razem z mdłościamiUwielbiam Twoje pozytywne myślenie mimo wszystko
Test, najlepszy wywoływacz okresu
Dziękuję, że pytasz
U mnie przeszło wczoraj na szczęście i póki co jest ok
Widzę, że Ty się za to namęczyłaś![]()
No tym razem trzymało długo i to razem z mdłościamiale wraz z rześkoscią na dworzu wróciły siły
![]()
Współczuję mdłości![]()
Dobrze, że nam przeszło i oby za szybko nie wracało!![]()
no ładny jestNo to jest grubaśny, porządny pik![]()
Mam nadzieje, ze o tej przerwie zapomnialas tak szybko jak napisalasno ładny jestteż mi się podoba
ale bije się z myślami czy coś z tym robić czy zrobić przerwę
![]()