Kaalaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To właśnie dzisiaj niedawno jak wróciliśmy do domu z jeziora. Dzisiaj by było 11dpo, ale na implantację to za dużo krwi by było i w 3 ciążach co byłam nigdy nie miałam w sumie nawet kropeczki krwi
@Peppcia @Gryfin @Hermeneg dzięki dziewczyny za wsparcie, jakoś się podnoszę powoli. To wszystko jest trudne i tyle, ale jutro będzie nowy dzień. Fakt, ciężki czas w pracy, w domu też lekko nie jest ale przecież każde jutro to nowa szansa. Mam nadzieję, że jakiś się pozbieramy z moim i to wszystko zagra. Zaczynanie wszystkiego od zera jest trudne ale nie ma rzeczy niemożliwych.

Hej, nie było mnie cały week bo nie miałam zasięgudopiero czytałam co tam u was
Można mi wpisać @
Mówię zrobię jeszcze jeden test skoro jest, nasikałam do kubeczka, a tu krew na papierzew 25dc, zawsze mam cykle 27/28 także trochę się zdziwiłam

No to jest grubaśny, porządny pik11 dc
jak wstawałam do pracy o 5:00 dziś to zrobiłam ale piku nie było, w ciągu dnia nie miałam jak, a teraz godzina 21:00 i pik jak ta lala
12 dni wcześniej niż ostatnio

No tym razem trzymało długo i to razem z mdłościamiUwielbiam Twoje pozytywne myślenie mimo wszystko
Test, najlepszy wywoływacz okresu
Dziękuję, że pytasz
U mnie przeszło wczoraj na szczęście i póki co jest ok
Widzę, że Ty się za to namęczyłaś
 ale wraz z rześkoscią na dworzu wróciły siły
  ale wraz z rześkoscią na dworzu wróciły siły 
No tym razem trzymało długo i to razem z mdłościamiale wraz z rześkoscią na dworzu wróciły siły

Współczuję mdłości
Dobrze, że nam przeszło i oby za szybko nie wracało!

Oj zdecydowanie oby jak najrzadziej
 Oj zdecydowanie oby jak najrzadziej 
no ładny jestNo to jest grubaśny, porządny pik
 też mi się podoba
 też mi się podoba  ale bije się z myślami czy coś z tym robić czy zrobić przerwę
 ale bije się z myślami czy coś z tym robić czy zrobić przerwę 
Mam nadzieje, ze o tej przerwie zapomnialas tak szybko jak napisalasno ładny jestteż mi się podoba
ale bije się z myślami czy coś z tym robić czy zrobić przerwę