reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Załączniki

• IMG_20250818_064816310_HDR (1).jpg
    IMG_20250818_064816310_HDR (1).jpg
    428,3 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Teraz wskoczyły mi wyniki progesteronu z soboty.i teraz to już wgl nic nie wiem,kiedy ta owulacja mogła być.no totalnie nie czuje się jak po owulacji.w dodatku nadal mam śluz jak płodny a cycki jak flaki 🙄

Załączniki

• Screenshot_2025-08-18-08-00-00-871_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-08-18-08-00-00-871_com.android.chrome.jpg
    157,6 KB · Wyświetleń: 85
Taki progesteron to wręcz ciążowy 🧐 a testować próbowałaś?
Nie testowałam.bo myślałam że nawet owulacji nie było 😅 ale ja zawsze mam wysoko progesteron.w zeszłym miesiącu 5dpo miałam 21.38ng.no i w sumie nawet teraz też by mi pasowało że ta owulacja byla 11 sierpnia i w sobotę było 5dpo 🤔🤔
@kami1094 możesz wpisać mnie na 21 na testowanie.chyba wtedy zacznę
Biedny stary,a ja jeszcze w sobotę go wymęczyłam 🤣🤣

Hej, mniej pisze bo jestem na urlopie z córą. Mąż został w domu ja wyjechałam do rodziny. Czuję ze cykl w dupe, owulacja wczesniej i sie nie wstrzelimy 😢 wg aplikacji powinna byc w sobote ale zazwyczaj jest 2-3 dni po tym co pokazuje apka, jednak nie mam jak robic testow. Czuję natomiast ze jest teraz, a widzimy sie dopiero w weekend. No coz, pomału mam chęć całkiem odpuscic starania. Mam dość bo juz sie sama zakręcam nad tym ze wyliczam który seks ma szansę zamiast zwyczajnie sie nim cieszyc

reklama
Do góry