loumarie
Fanka BB :)
Zabierzcie mi ta prace, bo jeszcze pare dni i wysiade nerwowo… utwierdzam sie w przekonaniu, ze niektorzy ludzie to taborety… takie twarde i niewygodne!
Ja też dziś zła po.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabierzcie mi ta prace, bo jeszcze pare dni i wysiade nerwowo… utwierdzam sie w przekonaniu, ze niektorzy ludzie to taborety… takie twarde i niewygodne!
Musisz do pracy chodzić w klapkach i w nich rzucaćZawsze mnie irytowali, ale teraz moja irytacja na nich to zenitu już sięga.![]()
A dlaczego z ciekawości macierzynski?Chcę w styczniu wcześniejszy macierzyński zacząć w maksymalnym wymiarze, czyli te 6 tygodni sobie wybrać.
A dlaczego z ciekawości macierzynski?
A nie chcesz tych 6 tygodni spędzić z dzieckiem więcej, to w sumie dwie wizyty u ginaBo dla mnie to najlepsza opcja.
Daję wniosek już rozpisany z tym co planuję, znikam i 6 tygodni leżę jak zwierz bez pilnowania L4 i papierkologii.
A nie chcesz tych 6 tygodni spędzić z dzieckiem więcej, to w sumie dwie wizyty u gina![]()
Ciekawa jestem czy zmienisz zdanie jak moja kumpela czy jednak zostaniesz przy swoim planie. Ona też uznała że praktycznie zaraz wraca do pracy a totalnie głowę straciła dla małej i zamiast szybkiego powrotu było kombinowanie jak to zrobić by jak najdłużej zostać w domuNie. Urlop mi to pewnie i tak częściowo zamortyzuje, a my razem i tak się nasiedzimy bardzo dużo.![]()