reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Jakoś tak inaczej kłuje niż na okres 🤔 nie znoszę tego czasu krótko przed testowaniem....to już zakrawa o chorobę psychiczną 🙈 Dziewczyny jakieś rady jak sobie z tym poradzić? I nie zwariować 😅 Dzisiaj już miałam dzień mopa i koleżanka Nas odwiedziła z synem ( od września idą razem do przedszkola) to trochę czas zleciał, ale teraz siedzę i myślę 😮‍💨

Niestety nic nie doradzę bo mnie się nie udawało o tym nie myśleć. Każdy najmniej istotny szczegół analizowałam pod kątem potencjalnych ciążowych objawów 😅
W każdym razie pamiętaj, że nie jesteś z tym sama 🥹

reklama
Niestety nic nie doradzę bo mnie się nie udawało o tym nie myśleć. Każdy najmniej istotny szczegół analizowałam pod kątem potencjalnych ciążowych objawów 😅
W każdym razie pamiętaj, że nie jesteś z tym sama 🥹
Czyli wychodzi na to, że wszystkie cierpimy na to samo....ciągłe myślenie około staraniowe 😅 ale dziękuję dziewczyny przynajmniej wiem, że nie jestem w tym sama i to normalne 😁

Gdyby ktoś pytał jak często robić testy owulacyjne 🤭 NO CZĘSTO 😁 po 6h od testu z pikiem mamy test bez piku 😁

W sumie do tej pory nie sprawdzałam jak długo u mnie utrzymuje się pik...no także gdybym nie robiła często testów to przegapiłabym pik z kretesem 😉

Dziewczyny a jak u Was, sprawdzacie to?
U mnie pik jest równie krótki, Kochana 🤓🤗

Gdyby ktoś pytał jak często robić testy owulacyjne 🤭 NO CZĘSTO 😁 po 6h od testu z pikiem mamy test bez piku 😁

W sumie do tej pory nie sprawdzałam jak długo u mnie utrzymuje się pik...no także gdybym nie robiła często testów to przegapiłabym pik z kretesem 😉

Dziewczyny a jak u Was, sprawdzacie to?
O kurczaki! Szybki pik
Ja wrzucę wam wieczorem moje testy bo ten cykl sprawdzam bardzo mocno owulakami

Dlaczego ta cholerna owu musiala byc wczesniej, akurat jak wyjechałam bez męża. Cholera jak ja mam tego dosyć. Mam urlop, odpoczywam od pracy to nie kur... musiala byc ta cholerna owulacja wczesniej, musiala odjebać akcje jak nie mam meza I ni cholery sie nie wstrzelimy. Drugi cykl w dupę. Wybaczcie musiałam z siebie wyrzucić. Jak tak dalej pójdzie wracam do tabletek anty bo nienawidzę tego czasu po owulacji i okresu. Od kwietnia pms taki ze mnie uj strzela. Mam dość brania tych wszystkich suplementów i starania się o nich pamiętać. Będę brac anty i nie bede robic przerw, na krwawienie

Dlaczego ta cholerna owu musiala byc wczesniej, akurat jak wyjechałam bez męża. Cholera jak ja mam tego dosyć. Mam urlop, odpoczywam od pracy to nie kur... musiala byc ta cholerna owulacja wczesniej, musiala odjebać akcje jak nie mam meza I ni cholery sie nie wstrzelimy. Drugi cykl w dupę. Wybaczcie musiałam z siebie wyrzucić. Jak tak dalej pójdzie wracam do tabletek anty bo nienawidzę tego czasu po owulacji i okresu. Od kwietnia pms taki ze mnie uj strzela. Mam dość brania tych wszystkich suplementów i starania się o nich pamiętać. Będę brac anty i nie bede robic przerw, na krwawienie
Słońce poczekaj, weź głęboki wdech. Czasem nie udaje sie wstrzelić to normalne. Ja wtedy tak myślę, że za miesiąc też jest cykl, kolejna szansa.
Wiem, ze można mieć gorszy moment, dlatego pisz ile chcesz, możesz nam tu eseje nawet pisać, a my będziemy czytac, wspierać i pocieszać, bo od tego jesteśmy 😘

Rozumiem co czujesz, też bym była wku*wiona jakby tak się stało...Ale niestety czasu już nie wrócisz, stało się...teraz lepiej zastanowić się co dalej, ale na spokojnie.

Przykro mi kochana 😔 z drugiej strony to progesteron jest chyba skokowy, więc może to mozliwe żeby były różne poziomy...🤔 bo generalnie to i tak wysoki poziom jest.
Niby tak..ostatnio badałam o 8 dziś o 15.ale u mnie w sumie co miesiąc są właśnie takie spadki.z 20/22 na 13 potem na 9 i po 2 dniach okres

reklama
Zupełnie Cię rozumiem.przez to że teraz przesunęła mi się owulacja o tydzień w przyszłym miesiącu wypadnie mi tak,że narzeczony akurat będzie na wyjeździe cały tydzień więc kolejny miesiąc będzie w dupę ..

Do góry