Hej dziewczyny, zastanawiam się właśnie czy wziąć tabletki ale trochę martwią mnie skutki uboczne. Czy miałyście jakieś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to może być za wcześniej. Ja wymiotowałam 2 dni po odstawieniu i to może z 2 razy , a jak próbowałam tydzien wcześniej odstawić to było dużo gorzej i wzięłam tabletkeJa właśnie próbuje odstawić, ale jestem w 13 tyg i zastanawiam się czy ta próba nie za wcześnie
Od rana już wymiotowałam 6x, ostatnia tabletkę brałam w czwartek przed snem, wczoraj nie było źle a dzisiaj ta seria wymiotów.
ja nie miałam żadnych. Myślałam, że senność , ale jak przestałam brać to dalej byłam tak samo senna . Trochę minęło z czasem.Hej dziewczyny, zastanawiam się właśnie czy wziąć tabletki ale trochę martwią mnie skutki uboczne. Czy miałyście jakieś?
Mam to samo dzisiaj 3 tabletka-3 dzień i modle się żeby zaczęło działać bo już nie mogę z tymi mdłościami i nudnościami. Kiedy to zacznie działać.. człowieka to tak umęczy że okropnie…A powiedzcie mi jeszcze czy pomógł od pierwszej tabletki czy po jakimś czasie od stosowania? Biorę drugi dzień i żadnej poprawy a już nie daję rady z mdłościami i wymiotami![]()
Mi zostały 4 tabletki do końca opakowania, biorę po jednej wieczorem i o ile dobrze tej pory pomagały to od wczoraj mimo brania pojawił się u mnie bardzo silny odruch wymiotny i mdłości. Zastanawiam się czy zwiększyć dawkę czy co robić, obecnie jestem 10+3, chyba napiszę do lekarza żeby mi doradził i przepisał kolejne opakowanieHej dziewczyny, szukałam właśnie jakiegoś forum na temat tych tabletek Bonjesta . Lekarz wypisał mi je na początku 5 tygodnia, zapewniał że są dobre, aktualnie jestem w 7 i biorę je od tamtej pory, zastanawiam się czy dzięki temu, że zaczęłam brać je szybciej mdłości w następnych szczytowych tygodniach będą lżejsze, jak do tej pory odczuwam je tylko lekko popołudniami ale głównie w głodu, bo niestety nie mam apetytu ..
Mi pomogły po 2 tabletce ale są dziewczyny, na które ten lek w ogóle nie działaMam to samo dzisiaj 3 tabletka-3 dzień i modle się żeby zaczęło działać bo już nie mogę z tymi mdłościami i nudnościami. Kiedy to zacznie działać.. człowieka to tak umęczy że okropnie…
Spróbowałam wziąć wieczorem i rano i na kolejny dzień było już w miarę.. ale to nie jest pełnia sił… co innego zatem jeśli ta bonjesta nie działa ?Mi pomogły po 2 tabletce ale są dziewczyny, na które ten lek w ogóle nie działa
Odstawia się je stopniowo. Całkowite odstawienie powoduje wzmożone nudności i wymioty.Ja stosuję 1 tabletkę dziennie, mi również pomagają
Natomiast zastanawia mnie kwestia ich odstawienia. W ciągu dnia mdłości już nie wracają, stąd próbowałam już odstawić tabletki. Niestety skończyło się silnym nawrotem
Stąd przy okazji jeśli można chętnie podepnę się pod pytanie do osób, którym udało się odstawić - przestałyście brać te leki z dnia na dzień i było w porządku? Czy może jakoś dzieliliście tabletki na pół etc.?