reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Zaczynam się stresować, 3 dni do okresu, no którego mam nadzieję, że nie dostanę.
Bolą mnie piersi i sutki i brzuch tak samo jak przy okresie.. 😳
Jutro idę na powtórkę bety, to może się uspokoję

reklama
Mnie jakiś dołek złapał, to dopiero początek naszej drogi a jakoś tak myślałam że pójdzie od razu 🙄 z córką nawet się starać nie musiałam 😅

@Megggie ja właśnie w pierwszej ciąży dopiero jakoś z 10 dni po terminie miesiączki robiłam test, bo objawy miałam identyczne jak na okres. Więc nic bardziej mylnego.

Mam wyniki...prolaktyna znacznie ponad normę, jak pr,eliczylam to jes 66ng/ml. Nie ma co się dziwić ze nie wychodzi..

1000141930.jpg

Mnie jakiś dołek złapał, to dopiero początek naszej drogi a jakoś tak myślałam że pójdzie od razu 🙄 z córką nawet się starać nie musiałam 😅

@Megggie ja właśnie w pierwszej ciąży dopiero jakoś z 10 dni po terminie miesiączki robiłam test, bo objawy miałam identyczne jak na okres. Więc nic bardziej mylnego.
Dzięki za pocieszenie, ja zrobiłam ten test bardziej z nudy haha nie sądziłam, że coś wyjdzie 😂

Dziewczyny kochane, wiem, że jeszcze 2 dni, ale chciałam się już zebrać z podziękowaniem żeby później nie zaginał w gąszczu innych 🥰 Dziękuję za lipcowe i sierpniowe kreski, ten czas w moim życiu był trudny - wesele, ciaza, strach czy wszystko będzie dobrze. A wy byłyście, czytałyście, pocieszałyście 😍 Trzymam za Was kciuki, i mam nadzieję do zobaczenia że kilka lat. 🩷😎
Kochana, Tobie oraz reszcie dziewczyn w ciąży życzę pięknej i spokojnej ciąży, niech wszystko układa w dobrze i w zdrowiu ❤️ widzimy się na Pogaduchach 😊

Dziewczyny jeszcze dwa dni i ja też już przejdę na Majowe Mamy tak ostatecznie 🥹 bardzo dziękuję Wam za wsparcie i rozmowy w ciągu tych 3 miesięcy które tutaj byłam, życzę Wam wszystkiego dobrego i zobaczenia tych dwóch upragnionych kresek ❤️🫂
Pieknej i spokojnej ciąży kochana ❤️

reklama
Do góry